Η απόδοση των παικτών. Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Ατρόμητο

Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Ατρόμητο.

Κοτάρσκι: Φώναξε «παρών» στο ξεκίνημα του αγώνα και τις πρώτες φάσεις που δημιούργησε ο Ατρόμητος, σωστός γενικά με την μπάλα στα πόδια.

Ότο: Ο αδύναμος κρίκος του αποψινού ΠΑΟΚ. Εύκολα και αχρείαστα λάθη από το ξεκίνημα, έχασε αυτοπεποίθηση, είχε σοβαρά προβλήματα με αντίπαλο τον Ουάρντα στην πλευρά του, αχρείαστο και το χέρι που έδωσε την αφορμή στον Ζαμπάλα να σφυρίξει πέναλτι.

Κεντζιόρα: Κυνικός στις ενέργειές του, απομάκρυνε σωστά και αποτελεσματικά όποτε χρειαζόταν, ακόμα κι αν δεν έψαχνε κάποιον στόχο.

Μιχαηλίδης: Ήταν στις θέσεις που έπρεπε και είχε τις αμυντικές ενέργειες που έπρεπε μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ έτσι ώστε να μην απειληθεί σοβαρά η ομάδα του.

Μπάμπα: Πρώτη φορά στην πλευρά με τον Σορετίρε, ανέβηκε συχνά στην πλευρά αλλά δε βοήθησε ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Ανέβηκε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, πιο αποφασιστικός και ενεργός στο παιχνίδι της ομάδας του.

Σβαμπ: Μετά το μέτριο ξεκίνημα, έψαχνε τους τρόπους έτσι ώστε με τις στοχευμένες μπαλιές του να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα, βοήθησε ανασταλτικά και στην κυκλοφορία.

Οζντόεφ: Επίσης μετά το μέτριο ξεκίνημα, αρκετή βρώμικη δουλειά και καλύψεις σε χώρους ευθύνης του ή και μη. Είχε αμυντικές ενέργειες, δεν πάτησε τόσο αντίπαλη περιοχή.

Σορετίρε: Πρώτη φορά βασικός, κράτησε την μπάλα στα πόδια, ίσως λίγο παραπάνω κάποιες φορές, είχε όμως τις ατομικές ενέργειες για να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Από δική του σέντρα έρχεται το 0-1 του Ζίβκοβιτς στο 45’, βοήθησε και με τις επιστροφές του στην άμυνα.

Κωνσταντέλιας: Όχι πολλές αλλά άκρως ποιοτικές πινελιές στο παιχνίδι της ομάδας του, όπως η κάθετη πάσα στον Σορετίρε που οδήγησε στο 0-1 στο 45’. Είχε συνεργασίες και δημιούργησε φάσεις.

Ζίβκοβιτς: Ο καλύτερος, πιο ενεργητικός και επιδραστικός παίκτης του ΠΑΟΚ, από τα πόδια του κινήθηκε ως επί τω πλείστον μεσοεπιθετικά το σύστημα της ομάδας, δικαιώθηκε με το γκολ για το 0-1 στο 45’, πέτυχε και δεύτερο γκολ αλλά του ακυρώθηκε άδικα.

Τσάλοφ: Δε γέμισε την αντίπαλη περιοχή, απογοητευτικός στις σώμα με σώμα προσωπικές μονομαχίες, μέτριες επαφές και υποδοχές της μπάλας, θα μπορούσε να πιστωθεί μια ασίστ στο ακυρωθέν γκολ του Ζίβκοβιτς.

Καμαρά: Άκρως επιδραστικός δίνονται ένταση στον άξονα, πάτησε περιοχή, είχε τελικές, πέτυχε το γκολ της νίκης στο 90’ με κεφαλιά για το 1-2.

Μουργκ: Κράτησε και κυκλοφόρησε την μπάλα χωρίς σοβαρά λάθη.

Τισουντάλι: Δεν πρόλαβε να μπει σε φάσεις, κυνήγησε μπάλες περιμετρικά της περιοχής.

Ντεσπόντοφ: Μπήκε στο 87’ και στο 90’ σέρβιρε με εκτέλεση φάουλ την ασίστ για το γκολ του Καμαρά και το 1-2. Κέρδισε φάουλ και χρόνο.

https://inpaok.com/833608/i-apodosi-ton-paikton-225/

 

Η απόδοση των παικτών. Το INPAOK αξιολογεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο ματς με τον Ατρόμητο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 01, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.