Τελικός πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Πετκίμσπορ

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι, ο οποίος γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα και πως η ομάδα του είναι το αουτσάιντερ, υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για αυτή τη μεγάλη μάχη. Το έργο του ΠΑΟΚ γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, μιας και η τουρκική ομάδα παίζει επί της ουσίας εντός έδρας, αφού το τουρνουά διεξάγεται στην Αττάλεια και απόψε αναμένεται να έχει σημαντική στήριξη από τους φιλάθλους της.

«Έχουν δύο πολύ καλούς γκαρντ, έχουν δυνατούς ψηλούς, όπως ο Ουίλιαμς που πήγε πολύ καλά στα πρώτα δύο παιχνίδια. Αν μείνουμε στο πλάνο μας, παίξουμε το μπάσκετ μας και είμαστε κοντά, θα είμαστε εντάξει» ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρωταγωνιστής της νίκης-πρόκρισης του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό επί της Οραντέα, Φραν Μπάρτλεϊ.

Και πρόσθεσε: «Η νίκη στο πρώτο παιχνίδι μας δίνει αυτοπεποίθηση. Θα είμαστε έτοιμοι και οι προπονητές μας θα έχουν ένα σπουδαίο πλάνο και για αυτό το παιχνίδι. Και όσο τηρούμε αυτό το πλάνο θα είμαστε μία χαρά».

Η ομάδα που θα πάρει τη νίκη θα προκριθεί στους ομίλους του BCL και θα συμπληρώσει το Γκρουπ Β, όπου βρίσκονται ήδη οι Ουνικάχα Μάλαγα, Οστάνδη και Σζέτσιν. Αν αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στο FIBA Europe Cup.

https://www.sdna.gr/mpasket/1236611_telikos-prokrisis-gia-ton-paok-kontra-stin-petkimspor 
Τελικός πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Πετκίμσπορ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 21, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.