«Αδειάζει η κλεψύδρα για Ομόνοια-Σαμάτα». Τρέχουν και οι Κύπριοι να προλάβουν την ευρωπαϊκή προθεσμία.

Το όνομα του Αλί Σαμάτα, παραμένει καθημερινά στο προσκήνιο στην Κύπρο, αφού η Ομόνοια συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσής της.

Ο Σέρχιο Αραούχο φαίνεται να παραμένει η πρώτη επιλογή, ενώ επαφές έχουν γίνει τόσο με τον Τανζανό επιθετικό του ΠΑΟΚ, όσο και με τον Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος πέρασε το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, στον Ολυμπιακό.

«Δια στόματος Σταύρου Παπασταύρου λέχθηκε πως υπήρχαν επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για τους Σέρχιο Αραούχο, Αλί Σαμάτα και Στέφαν Γιόβετιτς.

Από το «τριφύλλι» δεν διαρρέει το παραμικρό. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσουν το σκηνικό, αφού η λογική λέει πως εάν η Ομόνοια προχωρήσει σε οικονομική υπέρβαση για απόκτηση επιθετικού θα θελήσει να τον έχει διαθέσιμο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σε διαφορετική περίπτωση, το μετεγγραφικό «παράθυρο» για τις εγχώριες διοργανώσεις κλείνει στις 9 Σεπτεμβρίου» αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα «Goal.philenews.com», με την Ομόνοια να συμμετέχει στο League Stage του Conference League και να «τρέχει» και αυτή, για να προλάβει την προθεσμία δήλωσης της λίστας, απόψε.

https://www.paokmania.gr/podosfairo/metagrafes/243877-adeiazei-i-klepsydra-gia-omonoia-samata

 

«Αδειάζει η κλεψύδρα για Ομόνοια-Σαμάτα». Τρέχουν και οι Κύπριοι να προλάβουν την ευρωπαϊκή προθεσμία. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.