Τα “δικά” μας παιδιά στον Flash99,4. Ξεκινά από αύριο το πρωί το νέο πρόγραμμα του γνωστού ενημερωτικού σταθμού Flash 99,4

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και δέκα μέρες, νέος διευθυντής του γνωστού ενημερωτικού σταθμού Flash 99,4 θα είναι ο Σταύρος Κόλκας. Μέσα σε όλα όσα έχουν προβλεφθεί, είναι προφανώς και η ενίσχυση του αθλητικού κομματιού, κομμάτι που υστερούν τα υπόλοιπα ενημερωτικά ραδιόφωνα.

Τρεις είναι ουσιαστικά οι εκπομπές που εμπλέκονται στελέχη του PAOK24.

Στις 6 το πρωί, η εκπομπή «Πουρνού – Πουρνό» έχει το Νίκο Μοσχοβίτη βασικό συντελεστή, παρέα με την πολύ καλή συνάδελφο Θεοδώρα Απότα.

Στις 10.00 πμ, η μεγάλη επιστροφή στα ερτζιανά είναι γεγονός. Η Πίπα της Ειρήνης που έσπασε κοντέρ στη πρώτη δεκαετία της νέας χιλιετίας, επιστρέφει με την ίδια σύνθεση εννοείται, τον Σταύρο Κόλκα και τον Φώτη Πλιάκο.

Στις 15.00, θα υπάρχει το Football Factory, με βασικό παρουσιαστή τον δικό μας Δημήτρη Τσορμπατζόγλου, τον Ανέστη Παπιόπουλο και βέβαια, τον γνωστό αναλυτή ποδοσφαίρου Γιάννη Βλάχο σε μόνιμη βάση. Σε μια προσπάθεια να πλησιάσει το ραδιοφωνικό κόνσεπτ το τηλεοπτικό.

Ανακοινώσεις αναμένονται και για το Σαββατοκύριακο, εκεί που σίγουρα θα υπάρχει σοβαρό αθλητικό κομμάτι με μεταδώσεις και ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν.

https://www.paok24.com/podosfairo/510914/ta-dika-mas-paidia-ston-flash99-4/

 

Τα “δικά” μας παιδιά στον Flash99,4. Ξεκινά από αύριο το πρωί το νέο πρόγραμμα του γνωστού ενημερωτικού σταθμού Flash 99,4 Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 01, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.