Η… ακτινογραφία του Κόλεϊ (vid). Οι αριθμοί από την πρώτη παρουσία του Αφρικανού στόπερ

Ο Ομάρ Κόλεϊ συστήθηκε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αφού στην αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Βόλο κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή ως παίκτης των «ασπρόμαυρων».

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός πήρε φανέλα βασικού και τοποθετήθηκε στο πλευρό του Τόμας Κεντζιόρα, πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση, βγάζοντας τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν.

Ο Κόλεϊ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατέγραψε μόλις ένα λάθος έχοντας αρκετές καίριες επεμβάσεις σε επιθετικές ενέργειες παικτών του Βόλου.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας έξι κερδισμένες μονομαχίες, ενώ υπέπεσε σε μόλις δύο φάουλ, όντας ανίκητος στις εναέριες μονομαχίες.

Η εμφάνιση του Κόλεϊ αποτέλεσε έναν… οδηγό για το τι θα δούμε από τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που στην πρώτη του εμφάνιση έδειξε τα στοιχεία που τον διακρίνουν όπως ο δυναμισμός, ο όγκος και οι σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα.

https://inpaok.com/835910/i-aktinografia-tou-kolei/

 

Η… ακτινογραφία του Κόλεϊ (vid). Οι αριθμοί από την πρώτη παρουσία του Αφρικανού στόπερ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 23, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.