Με τρεις απουσίες ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στον Διαγόρα. Χωρίς τους τραυματίες Σνάουτσνερ και Σμυρλή, οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις, αλλά και τον τιμωρημένο Σινανάι, θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ Β αύριο (19.10) τον Διαγόρα Ρόδου στο γήπεδο του Καμπανιακού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη επί του Καμπανιακού, ο ΠΑΟΚ Β επιστρέφει στη Χαλάστρα - όντας γηπεδούχος αυτή τη φορά - για να υποδεχτεί τον «άστεγο» Διαγόρα για την 5η αγωνιστική της Super League 2. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 19.10 στις 15:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το monobala.gr.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση του ομίλου του με οκτώ βαθμούς. Η ομάδα προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής, με μοναδικές ... απώλειες αυτές του Σμυρλή και του Σνάουτσνερ που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις, αλλά και του Σινανάι που εκτίει ποινή καρτών.

Την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι απαρτίζουν οι: Μοναστηρλής, Ναντέρ, Νικολακούλης, Λαγωνίδης, Κωττάς, Τασιούρας, Φίλων, Πιτσώτης, Δεληγιάννης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Καλόγηρος, Ρουμιάντσεβ, Γκούμας Κουλούρης, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Κανίς, Ουρτάδο, Μύθου.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1245656_me-treis-apoysies-o-paok-b-kontra-ston-diagora
 

Με τρεις απουσίες ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στον Διαγόρα. Χωρίς τους τραυματίες Σνάουτσνερ και Σμυρλή, οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις, αλλά και τον τιμωρημένο Σινανάι, θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ Β αύριο (19.10) τον Διαγόρα Ρόδου στο γήπεδο του Καμπανιακού. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 18, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.