Προετοιμασία με γεμάτο ιατρικό δελτίο. Πολλά τα ερωτηματικά ενόψει ΑΕΚ

Τα ρεπό τελείωσαν και όλη η προσοχή στρέφεται στην επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις με φόντο το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο ακόμη υπάρχουν απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων των διεθνών, αλλά κι αυτών που δεν έχουν αφιχθή στη Θεσσαλονίκη.

Το ιατρικό δελτίο της ομάδας παραμένει γεμάτο.  Οι Μπράντον Τόμας και Γιόνι Ότο έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Στα «πιτς» βρίσκονται και οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ράχμαν Μπάμπα, οι οποίοι προπονήθηκαν ατομικά κατά τη χθεσινή (14/10) προπόνηση. Πρόβλημα υπάρχει και στους δύο τερματοφύλακες του Δικεφάλου, διότι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι και ο Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Το σημερινό (15/10) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση της Νέας Μεσημβρίας. Οι «ασπρόμαυροι» θα συγκεντρωθούν στο αθλητικό κέντρο στις 10:30 για να συνεχίσουν την προετοιμασία με φόντο την επανεκκίνηση της Super League.

 

Δύο στο όριο τιμωρίας

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που κινδυνεύουν

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη της Super League έχει ξεκινήσει, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να προετοιμάζονται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος, ωστόσο έχει δύο ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο τιμωρίας μιας αγωνιστικής, αφού έχουν φτάσει στο όριο των κίτρινων καρτών.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μιχαηλίδης και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που έχουν αντικρίσει δύο κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα και με ακόμη μια θα του επιβληθεί αυτόματα τιμωρία μιας αγωνιστικής.

https://inpaok.com/839021/dyo-sto-orio-timorias/

Προετοιμασία με γεμάτο ιατρικό δελτίο. Πολλά τα ερωτηματικά ενόψει ΑΕΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.