Ο ανανεωμένος ΠΑΟΚ Β… αρέσει! Η ενθαρρυντική εκκίνηση της νέας προσπάθειας της δεύτερης ομάδας

Η Super League 2 ξεκίνησε, με τον ΠΑΟΚ Β να έχει μια άκρως ενθαρρυντική εκκίνηση στην καινούρια σεζόν, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Η… ανανεωμένη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου είναι πλέον υπό τις οδηγίες του προπονητικού διδύμου Παπαβασιλείου- Ταξίδη, και στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σεζόν έχει ήδη δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με τον απολογισμό να μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερος, αν έπαιρνε ότι δικαιούταν στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον ΠΟΤ Ηρακλή στο γήπεδο του Μακεδονικού, και δεν έμενε στο μηδέν.

Όπως κάθε χρονιά, το ταλαντούχο σύνολο των ποδοσφαιριστών που έρχονται από την ακαδημία για να ενταχθεί στο «σκληρό» επαγγελματικό ποδόσφαιρο, πλαισιώνεται από εμπειρότερους ποδοσφαιριστές.

Αυτό γίνεται και φέτος, με τον ρόλο αυτό να αναλαμβάνουν οι «παλιοί» του γκρουπ Βασίλης Γρόσδης και Χισάμ Κανίς, αλλά και ο Γιώργος Λαγωνίδης, που επέστρεψε στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια στα 22 του χρόνια.

 

Όσο για τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν;

Ξεκινώντας από την άμυνα, ο Λαγωνίδης μαζί με τον Δημήτρη Κωττά συνθέτουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στο κέντρο αυτής, αρκετά δυνατό ιδιαίτερα στα… ψηλά, όπου δύσκολα χάνουν μονομαχία.

Στα αριστερά, ο Μάριος Σινανάι φαίνεται πως έχει την ευκαιρία για την χρονιά… καθιέρωσης του στη δεύτερη ομάδα. Φέτος είναι ακόμα πιο έτοιμος και αποτελεί έναν από τους διακριθέντες, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έχει χάσει λεπτό, αγωνιζόμενος τόσο ως αριστερός οπισθοφύλακας, όσο και σαν αριστερός κεντρικός αμυντικός.

Πηγαίνοντας πιο μπροστά στο γήπεδο, ο αρχηγός Γρόσδης με την εμπειρία που έχει αποκτήσει από τη Super League 2 (είναι από τους λίγους που συμμετέχουν στον ΠΑΟΚ Β από τη μέρα της δημιουργίας του μέχρι και σήμερα), προσφέρει σημαντικές λύσεις και αγωνίζεται ως δίδυμο, συνήθως, με τον πολυθεσίτη Τσοπουρόγλου, που μπορεί να προσφέρει όπου του ζητηθεί.

Στην επιθετική και μεσοεπιθετική γραμμή είναι προφανές ότι τα φώτα πέφτουν στον «νέο»  Χόρχε Ουρτάδο, που δείχνει ότι έχει μια «βάση» χαρακτηριστικών, αποτελεί σημαντικό κομμάτι της επιθετικής λειτουργίας του ΠΑΟΚ Β (έχει σκοράρει ήδη δύο φορές), αλλά είναι δεδομένο πως έχει χώρο για σημαντική βελτίωση.

Ο, εκ των αρχηγών, Χισάμ Κανίς δίνει επίσης σημαντικές λύσεις, ενώ στο πρώτο αυτό διάστημα βασικό ρόλο έχει και ο Λάμπρος Σμυρλής, συμπληρώνοντας την μεσοεπιθετική τριάδα, όντας επίσης αρκετά κινητικός.

https://inpaok.com/839195/o-ananeomenos-paok-v-aresei/

 

ΠΑΟΚ Β στις…. 12:00 το μεσημέρι!

Ποιος ο λόγος του ορισμού

Μπορεί ο ΠΑΟΚ Β να συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής, με τον Διαγόρα, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Καμπανιακού αντί για την Ευκαρπία, ωστόσο ήδη έμαθε το πρόγραμμα του και για την έκτη αγωνιστική.

 

Σε αυτήν υποδέχεται, σε ένα απαιτητικό παιχνίδι, τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τη διοργανώτρια αρχή να κάνει γνωστό πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (27/10), στις 12:00 το μεσημέρι!

Ο λόγος αυτού του ορισμού είναι τηλεοπτικός, μιας και η αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στην Ευκαρπία, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ Β έχει ξεκινήσει «ζεστός» τη σεζόν, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, στις τέσσερις πρώτες «στροφές» της Super League 2.

Ο ανανεωμένος ΠΑΟΚ Β… αρέσει! Η ενθαρρυντική εκκίνηση της νέας προσπάθειας της δεύτερης ομάδας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 16, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.