Είναι βραδιές που αναγκαστικά στέκεσαι στην ουσία! Γιώργος Ζαΐρης

Μια αγωνιστική απέμεινε για το τέλος της κανονικής διάρκειας και ο ΠΑΟΚ πάει απέναντι στην Λαμία την προσεχή Κυριακή διατηρώντας την απόσταση από την κορυφή στο -1 από την ΑΕΚ. Υπάρχουν βραδιές που αναγκαστικά στέκεσαι στην ουσία και αυτό δεν αφορά πρόθεση να καλύψεις αδυναμίες κάτω από το χαλάκι, αλλά γιατί πολύ απλά σε αυτή την καμπή του Πρωταθλήματος η νίκη είναι το ζητούμενο. 

Για να έρθει φυσικά αυτή χθες απέναντι στον αξιόμαχο Πανσερραϊκό, ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να "εξαργυρώσει" αφενός το λάθος του Διαμαντή αλλά και την οξυδέρκεια του Κωνσταντέλια που ήταν εκεί για να σκοράρει και να πάει τον ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια προηγούμενο στο σκορ. 

Και εκεί που όλοι περίμεναν ο ΠΑΟΚ να χτίσει πάνω σε αυτό το γκολ από την αρχή του δευτέρου μέρους παραδόξως δεν το έκανε και χρειάστηκε η ανόητη αποβολή του Μορέιρα αρχικά και στη συνέχεια αυτή του Δεληγιαννίδη ώστε να έρθει και ένα δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ και να τελειώσει τη νίκη. 

Ο ΠΑΟΚ έκανε μια μέτρια εμφάνιση και οι οκτώ απουσίες εν μέρει αποτελούν δικαιολογία. Ομως περίμενα έναν καλύτερο Οζντόεφ, έναν πιο δραστήριο Σβαμπ και δεν το είδα. Προφανώς και ο Σαμάτα έπρεπε να παίξει γιατί έτσι θεωρεί ο Λουτσέσκου πως τον στηρίζει, αλλά αν εξαιρέσουμε τον Κωνσταντέλια και τον Ντεσπόντοφ, κανείς άλλος από όσους αγωνίστηκαν ακόμη και ερχόμενοι από τον πάγκο δεν βοήθησαν. 

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή απέναντι στην Λαμία θα έχει Μεϊτέ και Κουλιεράκη που είναι σημαντικότατες επιστροφές και προφανώς και τον Κοτάρσκι. Δεν μπορείς να κρατήσεις τίποτε άλλο από τη βραδιά εκτός από τους τρεις βαθμούς. Αλλά μπορείς να κρατήσεις πως ο ΠΑΟΚ μια αγωνιστική πριν το φινάλε παραμένει μέσα στον στόχο του.

https://www.metrosport.gr/einai-vradies-poy-anagkastika-stekesai-stin-oysia-925092

 

Είναι βραδιές που αναγκαστικά στέκεσαι στην ουσία! Γιώργος Ζαΐρης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Φεβρουαρίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.