ΠΑΟΚ: 11 ματς μίνιμουμ, θα φθάσει στα 14 με τελικό. Γιώργος Καστάνης

Ο ΠΑΟΚ επιχειρεί να ανασυγκροτηθεί σε όλα τα επίπεδα μετά την σούπερ επικράτηση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την πρόκριση στους «8» και η σφοδρή επιθυμία όλων είναι να προχωρήσει η ομάδα μέχρι το φινάλε και των δύο θεσμών, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Χοντρικά ο Δικέφαλος καλείται να παίξει σε έναν γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχει μπροστά του, στάνταρ 11 αγώνες, εκ των οποίων οι εννέα για τα πλέι οφ και δύο με αντίπαλο την Μπριζ για την προημιτελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Εφόσον προκριθεί επί της Μπριζ, θα κληθεί να δώσει ακόμη δύο ματς, επομένως θα φθάσει στα 13 και εάν γίνει η μεγάλη φετινή υπέρβαση και προκριθεί στον τελικό, τότε θα έχει μπροστά του να διαχειριστεί 14 παιχνίδια. Μέσα σε χρονικό διάστημα δύο μηνών. Το πρόγραμμα, όπως και να το κάνουμε είναι επίπονο.

Η πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έδειξε πως ο καλός ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει πολλά. Δεν θα τον πτοήσουν τα όποια αρνητικά αποτελέσματα. Έχει την δυνατότητα να βρει τον τρόπο και να προχωρήσει. Είναι το μενταλιτέ της ομάδας, όπως επισημαίνει ο Λουτσέσκου, η φιλοσοφία του νικητή, εκεί όπου παρά τις ελλείψεις ή τις αδυναμίες, καλείται να κάνει την μεγάλη υπέρβαση.

https://www.metrosport.gr/paok-11-mats-minimoym-tha-fthasei-sta-14-me-teliko-939477

 

ΠΑΟΚ: 11 ματς μίνιμουμ, θα φθάσει στα 14 με τελικό. Γιώργος Καστάνης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.