Επίσκεψη των οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση και παράπονα σε Λουτσέσκου-παίκτες. Η ήττα από τον Άρη ειχε ως αποτέλεσμα οπαδοί του ΠΑΟΚ να επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο της ομάδας για να μιλήσουν με παίκτες και Λουτσέσκου.

Οι δύο ήττες από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον Άρη, έφεραν τριγμούς στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, την Δευτέρα, αρκετοί οπαδοί να επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο του «δικεφάλου», την ώρα που παίκτες και τεχνικό επιτελείο ξεκινούσαν την προετοιμασία τους για την ρεβάνς με τους Κροάτες.

Εκεί λοιπόν εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους σε Ραζβαν Λουτσέσκου και παίκτες για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας, καθώς μέσα σε 4 μέρες «έπεσαν» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League και η υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference έγινε πολύ δύσκολη, μετά την ήττα με 2-0 στο «Μάξιμιρ».

Το μήνυμα που έστειλαν και στους δύο ήταν πως θα πρέπει να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να γίνει η ανατροπή την Πέμπτη και η ομάδα να επανέλθει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

https://www.blogger.com/blog/post/edit/7210803225979787466/4940377691988044168

 

ΠΑΟΚ: Γεύμα... αποφόρτισης ενόψει Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Με πρωτοβουλία του Αντρέ Βιεϊρίνια και των υπόλοιπων αρχηγών του ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί γεύμα αποφόρτισης ενόψει (και) της ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.


Με το όλο κλίμα πέριξ της Τούμπας να μην είναι και το καλύτερο δυνατόν, ειδικά μετά τις δύο σερί ήττες σε Ευρώπη (Ντινάμο) και Ελλάδα (Άρης), και τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τους οπαδούς, οι αρχηγοί του «Δικεφάλου» ανέλαβαν την πρωτοβουλία αντιστροφής του κλίματος.

Μετά την ομιλία του Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά από πολλές κουβέντες μεταξύ τους, αλλά και όσα άκουσαν από τους οπαδούς στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, οι αρχηγοί του «Δικεφάλου», ειδικότερα ο Αντρέ Βιεϊρίνια, αντιλαμβάνονται πως χρειάζονται να βγουν μπροστά και δράσεις για συσπείρωση του γκρουπ.

Ετσι μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, θα πραγματοποιηθεί γεύμα συσπείρωσης σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, ενόψει (και) της ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, σε μία προσπάθεια αποφόρτισης και χαλάρωσης πριν από ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στους Κροάτες, όπου κρίνεται ένας στόχος της φετινής χρονιάς.

https://www.gazzetta.gr/football/europa-conference-league/2314278/paok-geyma-apofortisis-enopsei-ntinamo-zagkremp

Επίσκεψη των οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση και παράπονα σε Λουτσέσκου-παίκτες. Η ήττα από τον Άρη ειχε ως αποτέλεσμα οπαδοί του ΠΑΟΚ να επισκεφτούν το προπονητικό κέντρο της ομάδας για να μιλήσουν με παίκτες και Λουτσέσκου. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.