ΠΑΟΚ: Τρελάθηκε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα με τον Κουλιεράκη – Γιατί τον θέλει σαν τρελή για το Champions League. Το ιδιαίτερο στοιχείο του Έλληνα παίκτη του ΠΑΟΚ που έχουν ξεχωρίσει. Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος



ΠΑΟΚ: Τρελάθηκε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα με τον Κουλιεράκη και τον θέλει σαν τρελή για ένα χαρακτηριστικό του που το χρειάζεται.

Ο λόγος για την Φέγενορντ, η οποία χρειάζεται τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη για διάδοχο του Νταβίντ Χάνκο ο οποιος αποχωρεί το καλοκαίρι.

Ο Σλοβάκος αμυντικός της Φέγενορντ θα πάει ή στην Παρί Σεν Ζερμέν ή στη Νάπολη, που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον.

ΠΑΟΚ: Τρελάθηκε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα με τον Κουλιεράκη – Γιατί τον θέλει σαν τρελή για το Champions League

Έτσι οι άνθρωποι της Φέγενορντ επιθυμούν την μεταγραφή του 20χρονου αμυντικού του ΠΑΟΚ ώστε να καλύψουν το κενό του Χάνκο.

Το ιδιαίτερο στοιχείο του Έλληνα παίκτη του ΠΑΟΚ που έχουν ξεχωρίσει οι Ολλανδοί είναι η δυνατότητα για δημιουργία παιχνιδιού από τον Κουλιεράκη, τον οποίο χαρακτηρίζουν έναν από τους καλύτερους αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τώρα, οι άνθρωποι της Φέγενορντ ξέρουν πως ο ΠΑΟΚ δεν θα δώσει τον παίκτη με λιγότερα απο 10 εκατ. ευρώ, όσα είχε ζητήσει από τη Μίλαν το περασμένο καλοκαίρι, όμως είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη, καθώς θεωρούν πως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα αποκτήσει στην Ολλανδία μεγάλη αξία μεταπώλησης (από τα επτά στα 35 εκατ. ευρώ εκτοξεύτηκε η αξία του Χάνκο σε δύο χρόνια στην Ολλανδία).

https://www.sportime.gr/podosfairo/paok/paok-trelathike-megali-evropaiki-omada-me-ton-koulieraki-giati-ton-theli-san-treli-gia-to-champions-league/

 

ΠΑΟΚ: Τρελάθηκε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα με τον Κουλιεράκη – Γιατί τον θέλει σαν τρελή για το Champions League. Το ιδιαίτερο στοιχείο του Έλληνα παίκτη του ΠΑΟΚ που έχουν ξεχωρίσει. Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.