Πρωινός Τύπος (27/4):Να κερδίσει την παρτίδα του τίτλου παίζοντας τα ρέστα του αύριο το βράδυ και κάνοντας το πρώτο βήμα του για το δυσκολότατο, ωστόσο όμως εφικτό «4Χ4».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ - FORZA

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να σβήνει στο τέλος της χρονιάς και η κάκιστη εμφάνιση στη Λαμία έχει ανοίξει την πρώιμη συζήτηση για το τι φταίει. Δυστυχώς οι πιο πολλοί (κι εγώ μερικές στιγμές) κάνουμε λες και έχουμε αποδεχθεί το αρνητικό φινάλε και κάπως έτσι πάμε σε απολογιστικές κουβέντες. Προσέξτε: Στις διάφορες αναλύσεις για τον φετινό ΠΑΟΚ και τι φταίει για το τελικό αποτέλεσμα που μπορεί να μην είναι καλό, διαβάζουμε και ακούμε: Ο Σαββίδης που λείπει. Οι μεταγραφές που δεν έγιναν. Ο Λουτσέσκου που είναι κακός. Ο Μουργκ που ανανέωσε. Ο Σαμάτα που δεν έχει σχέση με φορ. Τα αργά χαφ. Οι μικροί, οι μεγάλοι. Τα πάντα έχουν «παίξει»!

Όλα μπορεί να επηρεάζουν πολύ ή λίγο, αλλά και... όλα τα παραπάνω τα είχε και τα αντιμετώπιζε ο ΠΑΟΚ σε ΟΛΗ τη χρονιά. Και στα καλά και στα άσχημα και εκεί που πετούσε και έπαιζε μπαλάρα σε Ελλάδα και Ευρώπη! Το πρόβλημα όμως και φέτος και άλλα χρόνια αφού επαναλαμβάνεται, είναι ότι από κάποιο σημείο και μετά στο φινάλε, η ομάδα σβήνει! Η ομάδα δεν μπορεί να βγάλει ενέργεια και παρουσιάζει μία κάκιστη εικόνα σε όλα τα επίπεδα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΖΑΣ - METROSPORT

Πιστεύω πως δεν έχει κανείς να πει και πολλά για την 8η αγωνιστική των Play Off. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όπως έχει διαμορφωθεί με τις τελευταίες βαθμολογικές «εξελίξεις», δεν αφήνει περιθώρια παρά μόνο στα κομπιουτεράκια, στα όνειρα και στις ονειρώξεις. Αν θέλετε και σε κάποιες τολμηρές προβλέψεις για θεαματικές ανατροπές των δεδομένων. Σε αυτές τις τελευταίες, δηλαδή τις ανατροπές, συμπεριλαμβάνεται και η προοπτική σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ. Να κερδίσει δηλαδή την παρτίδα του τίτλου παίζοντας τα ρέστα του αύριο το βράδυ και κάνοντας το πρώτο βήμα του για το δυσκολότατο, ωστόσο όμως εφικτό «4Χ4». 

Εικάζεται πως μετά την «απώλεια» της Λαμίας που οι συνθήκες δυσκόλεψαν, ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του είχαν μια σοβαρή και ιδιαίτερη συζήτηση γύρω από την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και ότι επιπρόσθετα πήραν κάποιες αποφάσεις που θα αναστρέψουν όλα όσα τους βραχυκύκλωναν αγωνιστικά και ψυχολογικά. Στη θρυλική τους έδρα τους δίνεται αυτή η ευκαιρία. Όλα τα άλλα περισσεύουν. Ιδιαίτερα αυτές τις στιγμές. Ο κόσμος που τους στήριξε και εξακολουθεί να τους εμπιστεύεται, θα είναι εκεί! Με ότι σημαίνει αυτό. Ας είναι την ίδια ώρα εκεί και ο «άλλος ΠΑΟΚ» των υπερβάσεων. Με πίστη λοιπόν και καθαρό μυαλό στη μάχη για το «4Χ4».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1193082_proinos-typos-27/4-i-simantiki-diafora-tis-aek-pleon-einai-i-ora-toy-sef


 

Πρωινός Τύπος (27/4):Να κερδίσει την παρτίδα του τίτλου παίζοντας τα ρέστα του αύριο το βράδυ και κάνοντας το πρώτο βήμα του για το δυσκολότατο, ωστόσο όμως εφικτό «4Χ4». Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.