Ο ΠΑΟΚ των πλέι οφ: Κινδυνεύει να πάει ολοταχώς για τρίτη και… οδυνηρή.

Η συγκομιδή βαθμών για τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ είναι απογοητευτική και καταστροφική στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα. Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και ο Δικέφαλος βρέθηκε σε αυτό το σημείο γιατί τώρα στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος, σε αυτές δηλαδή τις δέκα αγωνιστικές των πλέι οφ, δεν έχει καταφέρει να ξορκίσει το κακό!

Κινδυνεύει να βιώσει για 3η συνεχόμενη σεζόν το ίδιο έργο αφού και στις δυο περασμένες χρονιές τα κατέστρεψε όλα στη διαδικασία του μίνι Πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει τέσσερα ακόμη ματς. Όλα στη Θεσσαλονίκη. Υποδέχεται κατά σειρά την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και εκτός έδρας τον Αρη. Μέχρι στιγμής μετρά δυο νίκες στους έξι αγώνες, ισάριθμες ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Δηλαδή από τους 18 βαθμούς που θα μπορούσε να μαζέψει πήρε μόνο τους 8! Αν γυρίσουμε τον χρόνο δυο σεζόν πίσω, στα αντίστοιχα πλέι οφ της σεζόν 2021-22 ο ΠΑΟΚ σε δέκα αγωνιστικές των πλέι οφ μέτρησε 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Κοινώς 11 βαθμούς από τους 30 που θα μπορούσε να πάρει. Και επειδή το πάθημα δεν έγινε μάθημα, ήρθε και η περσινή χρονιά. Μπορούσε να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα, αλλά κατέρρευσε και πήρε μόλις 13 βαθμούς με απολογισμό 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Πλέον ο Δικέφαλος έχει μπροστά του τέσσερις τελικούς. Οφείλει να διεκδικήσει τη νίκη και ανεξάρτητα του αν δεν καταφέρει να πάρει το Πρωτάθλημα, σε κάθε περίπτωση θα ξέρει πως απέφυγε την 4η θέση που κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να τον κρατήσει εκτός Ευρώπης.

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

https://www.metrosport.gr/o-paok-ton-plei-of-kindyneyei-na-paei-olotachos-gia-triti-kai-odyniri-958882

 

Ο ΠΑΟΚ των πλέι οφ: Κινδυνεύει να πάει ολοταχώς για τρίτη και… οδυνηρή. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.