Αρχίζει νέος… Γολγοθάς για ΠΑΟΚ. Το δύσκολο και απαιτητικό φινάλε της σεζόν

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του την «μάχη» με τη Μπριζ στη ρεβάνς του 1-0 στο Βέλγιο, όμως για τον Δικέφαλο ακολουθεί ένα πρόγραμμα-φωτιά και για τα play off της Super League.

Την Πέμπτη 18/4 στις 22:00 οι «ασπρόμαυροι» θα υποδεχθούν στην Τούμπα την Μπριζ και στις 21/4 θα ταξιδέψουν στον Πειραιά για την αναμέτρηση με τον ΟΣΦΠ, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Λαμία.

Στις 28 Απριλίου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στην Τούμπα την ΑΕΚ, ενώ την πρωτομαγιά είναι προγραμματισμένη η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Θα ακολουθήσει μια μίνι διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα και στις 8 Μαΐου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, ενώ στις 12/5 ο Δικέφαλος θα κλείσει την την σεζόν με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άρη.

Φυσικά, σε αυτά δεν συνυπολογίζεται ενδεχόμενο πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League, όπου και θα υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα αλλά και μεγαλύτερη επιβάρυνση για τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

https://inpaok.com/817933/archizei-neos-golgothas-gia-paok/

 

Αρχίζει νέος… Γολγοθάς για ΠΑΟΚ. Το δύσκολο και απαιτητικό φινάλε της σεζόν Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.