ΠΑΟΚ: Στόχευση για την πρωτιά. Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Μεθοδικά, βήμα προς βήμα, επιχειρεί ο ΠΑΟΚ να επανέλθει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στην οποία βρισκόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Απόψε, μπορεί να του δοθεί ξανά η ευκαιρία.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κάνει το αυτονόητο κόντρα στην Λαμία (την υποδέχεται στην Τούμπα στις 19:30 σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) και μετά να περιμένει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Λεωφόρου. 

Εφόσον κερδίσει ο Παναθηναϊκός την ΑΕΚ, ή αναδειχθούν οι δύο ομάδες ισόπαλες, τότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρεθεί στην κορυφή, μόνος ή με συγκάτοικο, ανάλογο με το αποτέλεσμα της Λεωφόρου. Εάν κερδίσει η ΑΕΚ, τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διεκδικήσει το “διπλό” την Κυριακή στην Opap Arena. Η στόχευση είναι ξεκάθαρη λοιπόν και είναι μακροπρόθεσμη, έως το τέλος των πλέϊ οφ. Όμως, όλοι στον ΠΑΟΚ θα ικανοποιηθούν εφόσον η ομάδα βρεθεί στην πρώτη θέση, μια ώρα αρχύτερα,

Τώρα, ο Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας κατά νου, πως η ομάδα πρέπει να είναι “φρέσκια” και στα επόμενα παιχνίδια με την ΑΕΚ εκτός έδρας και την Μπρίζ.

Πρακτικά για το αποψινό ματς (στις 19:30 σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια. Του Βιεϊρίνια δεξιά και του Ράφα Σοάρες αριστερά. Των Κεντζιόρα και Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας.

Στα χαφ αναμένεται να παίξουν οι Τσιγγάρας και Οζντόεφ. Μεσοεπιθετικά οι Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας και Αντρίγια και στην κορυφή ο Σαμάτα.

“Εκπληκτικός ο ΠΑΟΚ, ώριμος ο Κουλιεράκης”

Ο πρώην αμυντικός του Δικεφάλου, ο Γιώργος Κουλιακιώτης με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” εξήρε την αγωνιστική δράση του ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε για την ωριμότητα του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

“Η ομάδα παίζει εκπληκτικά στην κόντρα αντεπίθεση, με τρομερή ταχύτητα και έχει παίκτες που μπορούν να την κουβαλήσουν όπως ο Τάισον, ο Κωνσταντέλιας, ο Ζίβκοβιτς. Είναι εκπληκτικός ο ΠΑΟΚ και ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

Για τον Κουλιεράκη τόνισε: «Η περσινή συνεργασία με τον Ίνγκασον, τον βοήθησε σημαντικά. Είναι ένας ώριμος και έτοιμος ποδοσφαιριστής για να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ως βασικός αλλά και σε μία μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ομάδα. Έχει σωστές μεταβιβάσεις, μακρινή πάσα πάρα πολύ καλή, όταν κερδίζει η ομάδα παίρνει έξτρα αυτοπεποίθηση».

- Που θα κριθεί ο τίτλος;

«Στα ντέρμπι θα παιχτεί το πρωτάθλημα, ειδικά στα τρία που έχει ο ΠΑΟΚ μετά τα ευρωπαϊκά με την Μπριζ”.

Τρομερή ομιλία του Σβαμπ

Ο Αυστριακός μέσος πριν από την έναρξη του αγώνα στην Λεωφόρο, ως αρχηγός της ομάδας, μίλησε με πάθος, απευθυνόμενους στους συμπαίκτες του, μέσα στα αποδυτήρια. Η ομιλία του ήταν εξαιρετική και διαμόρφωσε ένα κλίμα, πολύ ισχυρό μέσα στα αποδυτήρια για την διεκδίκηση της νίκης από τον ΠΑΟΚ. Οπως και τελικά συνέβη.

https://www.metrosport.gr/paok-stocheysi-gia-tin-protia-951119

 

ΠΑΟΚ: Στόχευση για την πρωτιά. Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.