Το σχόλιο της ημέρας Ο τελικός που αργεί, η κουβέντα για την έδρα που πρέπει να τελειώνει γρήγορα

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και όλοι ξέρουν ποιος είναι ο καλύτερος. Εδώ όμως είναι ένας τελικός
Με μη αναμενόμενο τρόπο θα έχουμε τον αναμενόμενο τελικό κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ εύκολα και πανάξια πέρασε κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια του και εκεί θα βρει την ΑΕΚ, που έχασε μόνο με 2-1 στη Λάρισα λόγω του διαιτητή Ζαχαριάδη, ενώ απόψε κέρδισε στην τελευταία φάση και μετά από προβληματική εμφάνιση.
  
Αυτή είναι και μια από τις διαφορές των δύο ομάδων που μπορούν να καυχιούνται ότι είναι οι καλύτερες φέτος στην Ελλάδα. Ποιος είναι καλύτερος φαίνεται από την ποδοσφαιρική ποιότητα του ΠΑΟΚ που βγαίνει σε κάθε ματς, ακόμη και στα ημιτελικά. Το ταβάνι του ΠΑΟΚ είναι πολύ-πολύ ψηλότερο και αυτό δεν το βλέπει μόνο ένας εμπαθής που τον έχουν ποτίσει μίσος για τον ΠΑΟΚ. 

Σε έναν τελικό βέβαια όλα είναι πιθανά, σε ένα ματς όπου παίζουν ρόλο και πολλές λεπτομέρειες. Εξάλλου και στην Τούμπα κάτι σαν τελικό έδιναν οι δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, έβαλε γκολ, κέρδισε, αλλά… δεν πήρε τους βαθμούς. 

Το θέμα της έδρας πρέπει να τελειώνει. Ή θα γίνει στο ΟΑΚΑ και από αύριο θα τελειώνει κάθε κουβέντα, ή θα αλλάξει κάτι νωρίς για να ξέρουμε και τα δεδομένα. Δεν γίνεται ειδικά από πλευρά ΠΑΟΚ να σέρνεται ένα ζήτημα και να δημιουργείται εκνευρισμός ή ηττοπάθεια για το αν παίζει στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ κτλ. Όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν άμεσα. Αν θα γίνει εκεί, αυτό να ξεκαθαρίσει αύριο και να τελειώσει οποιαδήποτε συζήτηση. 

Μέχρι τότε το πρωτάθλημα συνεχίζεται και ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να το διεκδικεί. Ο ΠΑΟΚ που πρέπει να κερδίσει τα άλλα τρία ματς πρωταθλήματος. 

Όσον αφορά τα  δικαστικά και το πώς ο Κοντονής αφήνει εκτεθειμένο τον Σκουτέρη, διαβάστε εδώγια να καταλάβετε ότι όλοι παίζουν ένα παιχνίδι. Και όλα όμως γίνονται γνωστά… Και από αυτή την υπόθεση ο Κοντονής έχει εκτεθεί.   
http://www.paok24.com/apopsi/114734/to-sxolio-tis-imeras
Το σχόλιο της ημέρας Ο τελικός που αργεί, η κουβέντα για την έδρα που πρέπει να τελειώνει γρήγορα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 19, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.