Ο ανταγωνισμός κρατά τον ΠΑΟΚ σε υψηλά επίπεδα Ο Κώστας Πετρωτός αρθρογραφεί και αναλύει τους λόγους που ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει αυτή την εικόνα εντός του αγωνιστικού χώρου

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει το πιο πλήρες ρόστερ εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε φέτος την πιο μεγάλη επένδυση σε παίκτες σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη σεζόν και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο σε κάθε ματς πλέον.

Πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μερικά διλλήματα σε σχέση με παίκτες που έπρεπε να επιλέξει για την ενδεκάδα (και λόγω των απουσιών των Πέλκα και Μαουρίσιο). Αυτοί που τελικά επέλεξε, φρόντισαν όχι μόνο να τον δικαιώσουν αλλά και να «φωνάξουν» όσο βαθύ ρόστερ έχει αυτή η ομάδα (άλλο ένα στοιχείο που διαθέτει μία ομάδα πρωταθλήτρια στο χορτάρι, όπως είναι ο ΠΑΟΚ).

Ο Ρόμπερτ Μακ,  ειδικότερα, έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από τη μέρα που επέστρεψε. Ίσως να είχε παίξει ρόλο και το πρόβλημα στο γόνατο που κουβαλούσε για αρκετό καιρό ο Σλοβάκος, η αλήθεια όμως είναι ότι χθεσινός Μακ μας θύμισε τον παίκτη που αγόρασε το καλοκαίρι του 2016 από τον ΠΑΟΚ η Ζενίτ.

Ο Παπαγεωργίου που αγωνιζόταν στο δεξί άκρο της άμυνας των φιλοξενουμένων σίγουρα θα θυμάται για καιρό το χθεσινό απόγευμα και τα δύσκολα που του έβαλε ο Μακ που μοίραζε… αφειδώς τελικές πάσες.

Ο Ελ Καντουρί, από την άλλη, για πρώτη φορά δικαιολόγησε τον τίτλο της δαπανηρής μεταγραφής που έκανε ο ΠΑΟΚ από την Serie A. Στο πρώτο ημίωρο ιδιαίτερα, προφανώς λόγω και της ψυχολογικής ώθησης από το γκολ που σημείωσε (παρθενικό στο Πρωτάθλημα) ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός με φαντασία και πολύ καλές επιλογές όταν είχε την μπάλα στα πόδια. 

Όσο για τον Σάχοβ, ο Ουκρανός μπορεί να έχει κάνει πολλά μέτρια ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά κανείς δεν μπορεί να μην αναγνωρίσει ότι διαθέτει όσφρηση του γκολ. Είναι πάντα σε επίκαιρη θέση, έτοιμος να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία.

Μέχρι και ο Μπίσεσβαρ στο 20λεπτο που αγωνίστηκε φρόντισε να δείξει πόσο ποιοτικός είναι. Όλος ο ΠΑΟΚ «φωνάζει» με αποδείξεις πάνω στο χορτάρι πως είναι μία άκρως ποιοτική ομάδα. Μία ομάδα που αξίζει φέτος τον τίτλο.
http://www.metrosport.gr/article/antagonismos-krata-ton-paok-se-ipsila-epipeda
Ο ανταγωνισμός κρατά τον ΠΑΟΚ σε υψηλά επίπεδα Ο Κώστας Πετρωτός αρθρογραφεί και αναλύει τους λόγους που ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει αυτή την εικόνα εντός του αγωνιστικού χώρου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Απριλίου 16, 2018 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.