Στην λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπατάγλια! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης



Όπως έχετε διαβάσει μέσα από το ρεπορτάζ του SFINA.GR ο ΠΑΟΚ κοιτάζει έντονα την πορτογαλική αγορά για να ενισχύσει το ροστερ του στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Σήμερα αυτό το ρεπορτάζ φαίνεται να επιβεβαιωνεται, αφού υπάρχει αναφορά σε πορτογαλικά ΜΜΕ για ενδιαφέρον του Αμπέλ Φερέιρα για τον Ροδρίγο Μπατάγλια!

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την O Jogo θέλει τον 28χρονο Αργεντινό μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ροδρίγκο Μπατάγλια, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Φερέιρα στην Μπράγκα
Έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας ο Δικέφαλος με τη Σπόρτινγκ εδώ κι ενάμιση χρόνο, από όταν δηλαδή απέκτησε δανεικό τον Γιόζιπ Μίσιτς, τον οποίον φυσικά θέλει να κρατήσει στην Τούμπα ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του.
Παίκτες της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας έχουν βρεθεί στις πιο πρόσφατες μεταγραφικές περιόδους στο στόχαστρο του Δικεφάλου, όπως ο Ζοάο Παλίνια το περασμένο καλοκαίρι.
Τον 28χρονο Αργεντινό μέσο των λιονταριών, ο οποίος κοστολογείται στα 8.000.000 ευρώ, παρά το γεγονός ότι η ρήτρα αποδέσμευσης που τέθηκε στην πιο πρόσφατα ανανέωση συμβολαίου (2018) ανέρχεται στα 60.000.000 ευρώ!
Ο Μπατάγλια γεννήθηκε στο Μορόν και ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουρακάν. Το 2014 μετακινήθηκε στη Ράσινγκ και έκανε αμέσως το βήμα για την Ευρώπη, ως δανεικός στην Μπράγκα.
Από τους μινιότος – όπου συνεργάστηκε για λίγα ματς με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα – τον απέκτησε η ομάδα της Λισαβόνας αντί 4.500.000 ευρώ.
Ο Μπατάγλια έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, ενώ αξίζει να τονιστεί πως 20% διατηρεί επί της πώλησης και η Μπράγκα.
Φυσικά όπως μπορεί να καταλάβει κανείς βάσει των αριθμών, ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει αυτή την μεταγραφή μόνο σε στυλ Μίσιτς, δηλαδή δανεισμό με οψιον αγοράς.
Στην λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπατάγλια!

https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/stin-lista-tou-paok-o-mpataglia/?fbclid=IwAR2FGk07OLYNNoEOlWhVRjwKVJYzx0rxBHMz_yYJys1i7_IbOyHRSL-xmVE
Στην λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπατάγλια! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 17, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.