Πέτρα-ψαλίδι-Ολυμπιακός

Το ειδεχθές σχέδιο της εξυγίανσης αποκαλύπτεται με στοιχεία και ντοκουμέντα που ανατριχιάζουν. 
Τα πλοκάμια των δοσίλογων εξυγιαντώνφίλοι μου έχουν απλωθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Στην αρχή ταξίδεψαν σε 5 ηπείρους για να επηρεάσουν τους δημοσιογράφους 44 χωρών να γράψουν 135 δυσφημιστικά άρθρα για την εισήγηση περί υποβιβασμού του Ολυμπιακού και ισόβιου αποκλεισμού του συγγενή του Υψηλάντη (135 άρθρα συνολικά θα έχουν γραφτεί στα Μέσα της Ελλάδας το 2120 αν ο πρόεδρος δεν έχει αγοράσει στο μεταξύ και την Ελλάδα). Και σαν να μην έφτασαν όλα αυτά, τερμάτισαν το συκοφαντόμετρο φτάνοντας ως την ΟΥΕΦΑ για να βάλουν εμπόδια στον δρόμο του θρύλου προς τον τελικό του Europa League. Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγραψε για τον Γολγοθά που καλείται να ανέβει ο Ολυμπιακός μέχρι να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο στην εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα στο Europa League:
«Όπως έχουμε ήδη καταγράψει, η ΟΥΕΦΑ έχει προγραμματίσει για τις 6 Αυγούστου τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στην Αγγλία». Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες. Την εποχή της γρανκάσας και των επενδύσεων, 6 Αυγούστου είχε κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς ο Ολυμπιακός και ξεκίναγε το σχεδιασμό των δανεικών για την μεθεπόμενη. Και τώρα 6 Αυγούστου αντί να στελεχώνει την Εθνική Μυκόνου στα σαλόνια του Nammos με το Ρέμο, θα τρέχει στα αλώνια του Μπόρις Τζόνσον με τη Γουλβς. Με εξυγίανση, 6 Αυγούστου πορεία στην Ευρώπη κάνουν μόνο ο Ολυμπιακός και ο Ευτύχης Μπλέτσας:  
«• Ποια θα είναι η συνέχεια του Ολυμπιακού στη διοργάνωση αν μπορέσει κι αποκλείσει τη Γουλβς, αν δηλαδή κερδίσει μέσα στην Αγγλία (ή φέρει ισοπαλία 2-2, 3-3 κλπ); • Θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρο της παρουσίας στον τελικό της διοργάνωσης, παίζοντας κάθε τέσσερις ημέρες! 5 ματς σε 14 ημέρες, αν ο Ολυμπιακός θέλει τελικό Γιουρόπα!». Και αυτό είναι μόνο η αρχή, θα ‘χει και συνέχεια.  
6 ματς σε 16 μέρες αν Ολυμπιακός θέλει και διηπειρωτικό, 7 ματς σε 18 μέρες αν θέλει και Κόπα Λιμπερταδόρες και 8 ματς σε 20 μέρες αν θέλει να αναβιώσει και το Βαλκανικό Κύπελλο. Όρεξη να ‘χει ο Ολυμπιακός να σηκώνει Κύπελλα και η ΟΥΕΦΑ δεν θα τον αφήσει έτσι:
«Κοινώς, αν ο Ολυμπιακός θέλει να πάει μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ πρέπει να είναι έτοιμος για να παίζει κάθε τέσσερις ημέρες επί ακριβώς δύο εβδομάδες, από τις 6 έως τις 20 Αυγούστου! • Κι όποιος αντέξει!». Βούτυρο στο ψωμί του νομικού τμήματος του θρύλου. 
Αν ζητήσει την διακοπή της διοργάνωσης για λόγους ανωτέρας βίας (6 Αυγούστου ξεκινούν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ του Mega, “Last Dive”, προς τιμήν του Αλέκου Αλεξανδρή) τότε θα πρέπει να αναδειχθεί ο νικητής στα χαρτιά. Και επειδή ο Ολυμπιακός έχει το Know How και προηγείται με διαφορά στο Tendex των χαρτιών (έχει πρωτάθλημα με Βάλνερ, Final4 με ΤΣΚΚΑ να παίζει με 3, πρωτάθλημα στο χάντμπολ αγοράζοντας την πρωταθλήτρια και μπάσκετ γυναικών επειδή είχε ισχυρό ΑΦΜ το Ελληνικό), δικαιωματικά θα πάρει και αυτόν τον τίτλο. Ένα παγκόσμιο ρεκόρ που δεν έχει προηγούμενο θα γραφτεί κι αυτό με κόκκινα γράμματα. Europa League στα χαρτιά, και μετά φύγαμε για Γκίνες. 
Και για να κάνει το νταμπλ στις ευρωπαϊκές κούπες θα διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο: «Οριστικό: Ακυρώθηκε η σεζόν στην Τουρκία και μπαίνει... παύλα. Η Τουρκία κατέβασε οριστικά ρολά στις μπασκετικές λίγκες της, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Χωρίς πρωταθλητή και υποβιβασμούς η Α1 της γειτονικής χώρας». Τεράστια ευκαιρία.
Άκουσε για παύλα στο τουρκικό πρωτάθλημα ο πρόεδρος και έδωσε εντολή στον Κουντούρη να το διεκδικήσει κι αυτό αφού δεν το θέλει κανένας άλλος. Αν το πάρει θα ‘χει ράψει στα χαρτιά πιο πολλά αστέρια και απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Δεκάστερη φίλοι μου ήταν και η ανακοίνωση-έπος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ήδη το υπουργείο πολιτισμούαναζητεί τον συντάκτη για να του δώσει το επίδομα των 800 ευρώ. Ως καλλιτέχνης του τρολαρίσματος το δικαιούται απόλυτα: 
«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. από την ίδρυση του έως και σήμερα, έγινε  ο ΘΡΥΛΟΣ του Ελληνικού αθλητισμού, επειδή με αθλητική μαγκιά και υπερηφάνεια κατακτά πρωταθλήματα και κύπελλα εντός των αγωνιστικών χώρων. Τίμια και δίκαια. Όχι στο στρίψιμο της δεκάρας ή στα χαρτιά και τα δικαστήρια». Λόγω τιμής εδώ ψάχτηκα και ‘γω. Μόλις το διάβασα αυτό για τα χαρτιά και τα δικαστήρια λέω «ρε μπας και την έγραψα εγώ και δεν το θυμάμαι;». Μετά όμως την ξαναδιάβασα και κατάλαβα ότι πολύ κακώς συνέκρινα τον εαυτό μου με τον συντάκτη της ανακοίνωσης. Δεν τον φτάνω, ούτε στο μικρό του δαχτυλάκι. Αυτός έχει πάει το τρολάρισμα σε άλλο επίπεδο.    
Το μόνο που δεν είπε ακόμα είναι ότι ο πανελλήνιος σύλλογος μαθητών νηπιαγωγείου με επίσημο αίτημα του ζητεί να αλλάξει το «πέτρα, ψαλίδι, μολύβι, χαρτί» και να γίνει «πέτρα, ψαλίδι, Ολυμπιακός». 
Η ικανότητά του στο τρολάρισμα φίλοι μου αποδείχτηκε και στη συνέχεια: «Δεν προσπαθούμε παρασκηνιακά ή με πληρωμένα ΜΜΕ να κάνουμε το άσπρο, μαύρο». Κι αυτή είναι η αλήθεια.
Γιατί το να λέει ο Ολυμπιακός ότι δεν έχει δικά του Μέσα, είναι σαν να λέει ο Σειρηνάκης ότι δεν γυρίζει ερωτικές ταινίες, αλλά ντοκιμαντέρ για την αναπαραγωγή του Τυραννόσαυρου Ρεξ και τη διάσωση της χλωρίδας της Μαριάνας Ντούβλη. 
Βέβαια για να τα λέμε όλα, μετά το «Με λένε Ρίζο» σε μια έκρηξη ειλικρίνειας, ο συντάκτης θυμήθηκε και το «όπως θέλω τα γυρίζω»:  «Σε περίπτωση όμως που  οι διοργανώτριες αρχές, για τους λόγους που αυτές θα κρίνουν, αποφασίσουν να διακόψουν τα Πρωταθλήματα τους, θα πρέπει να τιμήσουν τον ιδρώτα των αθλητών και των αθλητριών κάθε ομάδας και κάθε διοργάνωσης, στέφοντας πρωταθλητή, τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας». Και ο Θωμάς Μάτσιος τα ίδια θα έλεγε: 
«Όχι δεν θέλαμε να το πάρουμε στα χαρτιά, ε, κι εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμ..εεε...δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε, είπαμε, αυτό θέλουμε, είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε, εεε εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε μετά απ' όλα αυτά κι είπαμε να το πάρουμε στα χαρτιά. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο».
https://www.sdna.gr/podosfairo/720213_petra-psalidi-olympiakos?fbclid=IwAR0bU0sUJWqkfVlDwTvu-putbWYlv9XW5vy464mDjBzPEb1ynN-b0KZrVoY
Πέτρα-ψαλίδι-Ολυμπιακός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 14, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.