Ύμνοι Άγγλων για Άκπομ! Τι αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ για την πορεία του Άκπομ

Η πορεία του άλλοτε επιθετικού της Άρσεναλ, Τσούμπα Άκπομ στην Ελλάδα δεν περνά απαρατήρητη, όπως βγαίνει και μέσα από το δημοσίευμα του 90min.com
Το καλοκαίρι του 2018, ο Τσούμπα Άκπομ ήρθε στον ΠΑΟΚ από την Άρσεναλ και από την πρώτη κιόλας χρονιά οι "σειρήνες" από την πατρίδα του είναι ιδιαιτέρως ζωηρές, όσο αφορά την μεταγραφή του εκ νέου στο Νησί. 

Σήμερα μάλιστα η ιστοσελίδα 90min.com, έκανε αφιέρωμα στους Άγγλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και μέσα σε αυτή την αναφορά δεν θα μπορούσε φυσικά να μην γίνει αναφορά στον επιθετικό του ΠΑΟΚ. 

Για την ακρίβεια αναφέρουν:

"Ένας από τους πιο πετυχημένους παίκτες που έφυγαν από την Αγγλία για το εξωτερικό είναι ο Τσούμπα Άκπομ. Ο επιθετικός που έφυγε από την Άρσεναλ, απολαμβάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα από την πρώτη κιόλας χρονιά στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. 

Στην πρώτη του χρονιά, βοήθησε τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια στην Ελλάδα και σκόραρε και το μοναδικό γκολ στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ. 

Ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ είναι μόλις 24 ετών και δεν θα είναι έκπληξη εάν γυρίσει στην Πρέμιερ Λιγκ τα επόμενα χρόνια".
https://www.paok24.com/podosfairo/150314/ymnoi-agglon-gia-akpom
Ύμνοι Άγγλων για Άκπομ! Τι αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ για την πορεία του Άκπομ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 16, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.