Τι περιμένει ο Φερέιρα και ποιος αποφασίζει για τον έβδομο τεχνικό διευθυντή…

Αυτό που θέλει περισσότερο από όλα ο Φερέιρα, είναι να ξεκαθαρίσει το θέμα των μεταγραφών, αλλά και του τεχνικού διευθυντή, αφού ο Μάριο Μπράνκο έχει ημερομηνία λήξεως και έχει πάρει το μήνυμα ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του.
Θα είναι ο έκτος τεχνικός διευθυντής που αλλάζει ο Σαββίδης, μετά τους Βρύζα, Τσιστιακόφ, Βούκιτς, Άρνεσεν, Μίχελ, που έφυγαν άλλοι σαν αποτυχημένοι πλήρως και άλλοι σαν «καθόλου πετυχημένοι»!
Ουσιαστικά, ο Σαββίδης δεν έμεινε ευχαριστημένος από κανέναν και γι αυτό η επόμενη επιλογή που θα έχει και την «πινελιά» του Γιώργου Σαββίδη αναμένεται να είναι κάποιος που θα μείνει πάνω από ένα χρόνο, για να μπορέσει να στήσει μια ομάδα τριετίας.
Σημαντικό θέμα είναι και οι μεταγραφές, αλλά αυτές θα συζητηθούν μόλις επιτραπούν οι πτήσεις προς την Ελλάδα από Ρωσία και έρθει ο Γιώργος Σαββίδης, για να πιάσει δουλειά με τον προπονητή και το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού η λίστα με τους υποψήφιους στόχους, υπάρχει ήδη.
https://www.sfina.gr/podosfairo/ti-perimenei-o-fereira-kai-poios-apofasizei-gia-ton-ebdomo-techniko-dieuthunti/
Τι περιμένει ο Φερέιρα και ποιος αποφασίζει για τον έβδομο τεχνικό διευθυντή… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 17, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.