Σούμπασιτς Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Η προϋπόθεση για να έρθει στην Ελλάδα ο Κροάτης κίπερ

Σούμπασιτς Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Το όνομα του έμπειρου τερματοφύλακα «παίζει» και για τις δύο ομάδες, αλλά υπάρχει μία βασική προϋπόθεση για να τον δούμε στα ελληνικά γήπεδα.
Το όνομα του Ντάνιελ Σούμπασιτς «παίζει» τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον ΠΑΟΚ. Από ό, τι φαίνεται θα συνεχίσει να απασχολεί για καιρό ακόμη τις μεταγραφικές στήλες. Εκτός αν ο Κροάτης το πάρει απόφαση και υποκύψει είτε στα πετροδόλαρα είτε στα… κανονικά δολάρια (των ΗΠΑ).
Όπως αναφέρει ο Agent Greek στο Sportime της Τρίτης, στην Ελλάδα ο Σούμπασιτς δεν έχει πρόβλημα να έρθει με μία όμως απαρέγκλιτη προϋπόθεση: να είναι βασικός. Για δεύτερος, οπουδήποτε, δεν συζητάει καν. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη την κρούση του στον Κροάτη.
Ο Σούμπασιτς είναι γεννημένος στο Ζαντάρ της Κροατίας, είναι 35 ετών, έχει 44 συμμετοχές με την Εθνική της χώρας του, ενώ έχει παίξει σε Ζαντάρ, Χάιντουκ Σπλιτ και Μονακό.
https://www.pagenews.gr/2020/06/17/athlitismos/soumpasits-olympiakos-paok-i-proypothesi-gia-na-erthei-stin-ellada-o-kroatis-kiper/
Σούμπασιτς Ολυμπιακός ΠΑΟΚ: Η προϋπόθεση για να έρθει στην Ελλάδα ο Κροάτης κίπερ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 18, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.