Απόφαση από το CAS από 7 μέχρι 19 Ιουλίου Το τέλος του πρωταθλήματος και η απόφαση του CAS

Οπως έγινε γνωστό σήμερα, το CAS όρισε την εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ, στις 6 Ιουλίου και θεωρείται βέβαιο πλέον, ότι θα έχει εκδώσει απόφαση για το θέμα, μέχρι το τέλος των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.
H παράταση που είχε ζητήσει για να δώσει απαντήσεις η Ξάνθη, μέχρι τις 25/6 τελικά δόθηκε και ουσιαστικά, κάπως έτσι, «κλείδωσε» η ημερομηνία της 6ης Ιουλίου, για την εκδίκαση. 

Οσον αφορά την απόφαση που θα πάρει το CAS για την υπόθεση, καθώς κρίνεται η τύχη επτά βαθμών για τον ΠΑΟΚ και η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, από τη στιγμή που η Λίγκα, έχει αποφασίσει για τέλος των πλέι οφ στις 19 Ιουλίου, θεωρείται βέβαιο ότι το Ανώτατο Δικαστήριο θα την έχει κάνει γνωστή, ως τότε. 

Από τη στιγμή που η εκδίκαση θα γίνει στις 6/7, η λογική λέει ότι από την επόμενη, μέχρι τις 19/7, το CAS θα έχει κάνει γνωστή την απόφαση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε θέσει ως πρώτο στόχο την έκδοση απόφασης πριν λήξει το πρωτάθλημα και τελικά, απ’ό,τι φαίνεται αυτό θα επιτευχθεί, παρότι όταν πριν λίγο καιρό, το CAS, είχε γνωστοποιήσει το πινάκιο των υποθέσεων του και μέσα σε αυτό δεν ήταν, αρχικά, αυτή του ΠΑΟΚ, «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ πανηγύριζαν, ειρωνεύονταν και έκαναν λόγο για «καλό Σεπτέμβρη»...

Στο ίδιο πλαίσιο, τα ίδια ΜΜΕ σήμερα, κάνουν λόγο για «κάποιον που μειοψήφισε» στη χθεσινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, η οποία απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού κατά του ΠΑΟΚ...

Αυτό που δεν αναφέρουν, βέβαια, είναι ότι το Διαιτητικό Δικαστήριο είναι πενταμελές και αποτελείται από τρεις δικαστές και δύο διαιτητές, που ορίζει η κάθε πλευρά. Στην προκειμένη περίπτωση, οι δύο αντίδικοι ήταν ο Ολυμπιακός και η Σούπερ Λιγκ και το μοναδικό μέλος που ψήφισε αντίθετα, μαντέψτε ποιο ήταν... Ο διαιτητής που όρισε ο Ολυμπιακός, φυσικά!
https://www.paok24.com/cas/152023/apofasi-apo-to-cas-apo-7-mexri-19-iouliou
Απόφαση από το CAS από 7 μέχρι 19 Ιουλίου Το τέλος του πρωταθλήματος και η απόφαση του CAS Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 18, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.