Σε αυτή την ημερομηνία έρχεται οριστικά ο Ιβάν Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη! Με ποιον παίκτη μίλησε…



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται στην  Θεσσαλονίκη προς τα τέλη του μήνα
(πιθανότερη ημερομηνία η 25η Ιουλίου) για να παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις  για το μέλλον της ομάδας εντός αγωνιστικού χώρου και όχι μόνο.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ενήμερος για όσα συμβαίνουν, ενώ φέρεται να είχε και τηλεφωνική  επικοινωνία με τον Αντρέ Βιεϊρίνια για να τον ενημερώσει  για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.
Όπως τόνισε στους συνεργάτες του, είναι εκνευρισμένος  και έχει πάρει την απόφαση να  τα  αλλάξει σχεδόν… όλα στην ομάδα.
Αναμένεται να γίνει σχεδόν άμεσα μόλις έρθει ο Σαββιδης μια επικοινωνία του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Αμπέλ Φερέιρα για να αποφασιστεί τι θα γίνει στο μέλλον ανάμεσα στις δυο πλευρές στις συζητήσεις που θα γίνουν αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης.
Αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο Φάληρο, ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τα στελέχη της ομάδας του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και τη νίκη επί του Ολυμπιακού.
Δύο ημέρες μετά τη δικαίωση του ΠΑΟΚ στο CAS, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα εμφανίστηκε με το… μαχαίρι στα δόντια, όπως δήλωσε και ο Πορτογάλος τεχνικός, και έφυγε με το «τρίποντο» από το Φάληρο. Πέρα από το γεγονός ότι ο Δικέφαλος «έσπασε» το αήττητο του Ολυμπιακού, υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση και τη νίκη με φόντο τη «μάχη» της δεύτερης θέσης.
Κάτι που ειπώθηκε και δια στόματος του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μετά τη λήξη του παιχνιδιού επικοινώνησε με στελέχη του Δικεφάλου προκειμένου να τους μεταφέρει την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και τη νίκη της ομάδας, δίνοντας το σύνθημα ενόψει ΑΕΚ.
Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ζήτησε απ’ όλους να επικεντρωθούν στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ένωση στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας πως πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική αναμέτρηση.
Σε αυτή την ημερομηνία έρχεται οριστικά ο Ιβάν Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη! Με ποιον παίκτη μίλησε… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 14, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.