Τους… ξεφτυλίζει ο Κυριάκος! (pic)

Το… γλέντι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό συνεχίζεται
Το… γλέντι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό συνεχίζεται έπειτα από την απόφαση του CAS που δικαίωσε τον Δικέφαλο και έστειλε στο… κενό τον Ολυμπιακό.
Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος ανέβασε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Αφορμή ήταν ρεπορτάζ ενός μέσου με «ερυθρόλευκη» απόχρωση, που γνώριζε σήμερα (13/7) ότι οι δικαστές Φιλόπουλος και Βρυώνης απαλλάχθηκαν στον Άρειο Πάγο από τις κατηγορίες της πλευράς του ΠΑΟΚ.
Στην δημοσίευση ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Μην μαρτυράτε χωρίς ξύλο παιδιά… Εσείς που ξέρετε το αποτέλεσμα μιας καταγγελίας, που το μαθαίνουν μόνο οι διωκόμενοι; Μην τους εκθέτετε έτσι στεγνά… Να υπενθυμίσω ότι ήδη οι συγκεκριμένοι παραιτήθηκαν ωστόσο…»
Δείτε παρακάτω και την δημοσίευση:

Με Γκαγκάτση η επιλογή του νέου αρχιδιαιτητή!

Ποιοι θα δώσουν το παρών στη συνάντηση των Big 4
Την Τρίτη 14/7 θα γίνει η πρώτη συνάντηση με θέμα το νέο υπεύθυνο ορισμών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.
Την Τρίτη 14/7 θα γίνει η πρώτη από τις τρεις συνεδριάσεις, από τις οποίες θα προκύψει ο νέος αρχιδιαιτητής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, ο υπεύθυνος των ορισμών των διαιτητών της Super League δηλαδή, για την επόμενη διετία, στη θέση του Μέλο Περέϊρα,
Στη συνάντηση αυτή θα πάρουν μέρος από τους Big-4,  με τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπείται από τον αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο του, Μάκη Γκαγκάτση.
Από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες αναμένεται να παραβρεθούν ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, και η Λίνα Σουλούκου από τον Ολυμπιακό.
Επίσης, θα είναι ο πρόεδρος της Super League Λεωνίδας Μπουτσικάρης.
Την ΕΠΟ θα εκπροσωπήσει ο Βαγγέλης Γραμμένος ενώ για τη FIFA και την UEFA θα είναι ο τοποτηρητής τους στην ΕΠΟ Πετρ Φούσεκ.
Τους… ξεφτυλίζει ο Κυριάκος! (pic) Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.