Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Γι αυτό δεν έρχεται ο Σαββίδης στην Ελλάδα!

Ο Ιβάν Σαββίδης εκτός από πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι και ο μεγαλύτερος επενδυτής στη Βόρεια Ελλάδα, με τις επιχειρήσεις που αγόρασε, αλλά και αυτές στις οποίες θα γίνουν οι νέες επενδύσεις που έχει στα σκαριά, όπως π.χ. το Λιμάνι Θεσσαλονίκης, το “Ξενία” Παλιουρίου και φυσικά το Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής…
Πέρα από το πρόβλημα που υπάρχει παγκοσμίως με την πανδημία του κορονοϊού, για το οποίο φυσικά και παίρνει μέτρα προστασίας, υπάρχει και κάτι ακόμη, που τον αποτρέπει να έρθει νωρίτερα από το τέλος Αυγούστου: Ο… ελληνικός Αύγουστος!
Στη χώρα, αυτό το μήνα δεν λειτουργεί τίποτα σωστά, αφού όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι κρατικοί φορείς, οι τράπεζες αποδιοργανώνονται και καμία σοβαρή δουλειά δεν μπορεί να γίνει!
Τι να έρθει να κάνει λοιπόν; Διακοπές στο Πόρτο Καρράς που δεν άνοιξε; Έχει δουλειές στο Ροστόφ και δεν τις… χαλαλίζει για κάποιες ημέρες διακοπών.
Θα ρωτήσει κάποιος: Και για τον ΠΑΟΚ; Η απάντηση: Όποτε κρίνει ότι πρέπει να μιλήσει με κάποιους υπαλλήλους του ή συνεργάτες στον ΠΑΟΚ, ανοίγει το skype και μιλάει.
Όποτε θελήσει να μιλήσει κάποιος υπάλληλος με τον πρόεδρο, κάνει το ίδιο, με σχετικό αίτημα. Άλλωστε υπάρχει και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος σχψεδόν καθημερινά μιλάει με όλους και μαθαίνει τα πάντα, αφού παίρνει αποδελτίωση των δημοσιευμάτων σε εφημερίδες και site.
Στο τέλος του μήνα λοιπόν, που υπάρχει ελπίδα να επανέλθουν όλοι, θα είναι εδώ ο Ιβάν Σαββίδης για όλες τις δουλειές του και για τον ΠΑΟΚ, πριν τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.
Εκτός εάν κάποιοι ήθελαν να πάει στην Πορταριά, για να δει την… προετοιμασία!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Γι αυτό δεν έρχεται ο Σαββίδης στην Ελλάδα! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 07, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.