Από αυτό εξαρτάται η αύξηση του μπάτζετ για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ!

Η καθημερινή προσπάθεια του Όλαφ Ρέμπε, γίνεται για να φέρει στον ΠΑΟΚ τους καλύτερους δυνατούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επανδρώσουν την ομάδα, υπάρχει πλάνο, υπάρχουν και ονόματα, αναμένεται μάλιστα μέσα στην εβδομάδα να ενσωματωθεί στην αποστολή, στο Πήλιο, ένας ακόμη παίκτης, αλλά..
η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ εξαρτάται και από κάτι άλλο: Τη μεταγραφή Γιαννούλη! Εάν πουληθεί στους Ιταλούς ο διεθνής αριστερός μπακ και μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ περίπου 7 εκ. ευρώ, ποσό που ζητάει ο ΠΑΟΚ για να τον δώσει, τότε όλα αυτά τα χρήματα θα πέσουν στην απόκτηση παικτών, άρα το σκηνικό θα αλλάξει, με δεδομένο ότι το Financial Fair Play, μπορεί να είναι χαλαρότερο φέτος, αλλά… υπάρχει!
Ο Ιβάν Σαββίδης περιμένει να δει τα αποτελέσματα της δουλειάς του Όλαφ Ρέμπε και ουσιαστικά ο Γερμανός (όπως και οι άλλοι 7 τεχνικοί διευθυντές έως τώρα) δίνει εξετάσεις με την μεταγραφική του αναζήτηση.
Η πιθανή πλέον, πώληση Γιαννούλη ή άλλου παίκτη, θα αυξήσει και το μπάτζετ για τις μεταγραφές.
Από αυτό εξαρτάται η αύξηση του μπάτζετ για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 04, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.