Σε κάνουν να ντρέπεσαι που ζεις σε αυτή τη χώρα

Το να ζεις σε μία χώρα που η κυβέρνηση έχει τοποθετήσει έναν κατευθυνόμενο προς συγκεκριμένα συμφέροντα πολιτικό και με την πρώτη ευκαιρία ΔΕΝ τον αλλάζει, είναι ντροπιαστικό για όλους μας.
Το να ζεις σε μία χώρα που η κυβέρνηση αδυνατεί να στηρίξει ένα στέλεχός της στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με αποτέλεσμα αυτός να παραιτηθεί μετά από ακραίο μπούλινγκ των ΜΜΕ ανθρώπου που έχει ανοιχτά μέτωπα στο συγκεκριμένο Υπουργείο, πάλι είναι κάτι ντροπιαστικό για όλους μας.
Κάθε μέρα που περνάει, η κυβέρνηση επιβεβαιώνει πως εκμεταλλευόμενη το έλλειμμα αντιπολίτευσης, θα ελέγξει την χώρα με πρακτικές που δεν συνάδουν με μία πολιτισμένη κοινωνία.
Βέβαια, είναι ένα – ακόμη – μήνυμα για τη Θεσσαλονίκη και γενικά για την Ελληνική περιφέρεια. Η διατήρηση του Αυγενάκη στο πόστο του, είναι ένα χαστούκι προς τους συναδέλφους του στη περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Ένα χαστούκι που ουσιαστικά τους εκθέτει όσο ποτέ άλλοτε στο εκλογικό τους σώμα. Επιβεβαιώνει όσους πιστεύουν πως οι επιλογές για την Θεσσαλονίκη έγιναν με γνώμονα την έλλειψη προσωπικότητας και φιλοδοξιών, έτσι ώστε να μη σταθεί εμπόδιο κανένας από τα στελέχη της παράταξης, στο σχέδια κυβερνώντων και χρηματοδοτών τους.
Είναι η σφραγίδα πως το πολιτικό προσωπικό της Θεσσαλονίκης απλά δεν κάνει και πως σύντομα θα πρέπει αυτό να αλλάξει.
Πάμε στα δικά μας τώρα, που και εκεί δεν ξεκινάμε με τα καθαρά ποδοσφαιρικά. Δεύτερο κρούσμα στην ομάδα, άσχετο με του Στοχ, την ώρα που γράφω το άρθρο δεν έχει κάνει καμία δημόσια τοποθέτηση ο παίκτης κάτι που θα ήθελα να πιστεύω πως δεν θα μείνει έτσι.
Όπως και να χει, η ομάδα πρέπει να λειτουργήσει, κάνοντας τεστ κάθε τρεις μέρες έτσι ώστε να είναι σε θέση να ελέγξει όποιο κρούσμα – και άμα – εκδηλωθεί.
Πάντως στη προπόνηση χθες δεν φάνηκε να έχει επηρεαστεί η ομάδα γιατί οι παίκτες έχουν κατανοήσει πως πρέπει να ζήσουν με αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.
Τι είδαμε με το καλημέρα; Ενεργούς τον Κρέσπο και τον Ζαμπά με τον τελευταίο να θέλει δουλειά στην έκρηξη μετά τη μεγάλη του αποχή, είδαμε τον Βέρνμπλουμ να έχει καλές επαφές με τη μπάλα αλλά δεν είμαστε σε θέση πιστεύω να τον κρίνουμε αθλητικά μετά από 1,5 χρόνο αποχής, είδαμε τον Σβαμπ που σου δίνει να κατανοήσεις πως είναι κανονικός – καλός – σταθερός ποδοσφαιριστής από τις επαφές του, τον τρόπο που ανταποκρίνεται, το πως σκέφτεται και το πως προσαρμόζεται, είδαμε και κάποιους μικρούς που θα μου επιτρέψετε να τους αφήσω στην άκρη για ευνόητους λόγους.
Στη προπόνηση είδαμε τριάδα στην άμυνα όπως ήταν αναμενόμενο, είδαμε τον Λημνιό φουλ μπακ όπως φανταζόμασταν ότι θα συμβεί, είδαμε γενικά μία ζωντάνια που πρέπει να υποστηριχτεί με μία δύο κινήσεις.
Η υπόθεση του Άντρε παραμένει ανοιχτή και πιστεύω πως εδώ που φτάσαμε μία κουβέντα με μία καλύτερη πρόταση του ΠΑΟΚ σε σχέση με την τελευταία και ένα ξεκαθάρισμα … αγάπης μεταξύ των δύο, θα δώσει τη λύση.
Δε μου πέφτει λόγος στο οικονομικό εννοείται, αλλά βλέποντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως ούτε ο ΠΑΟΚ θέλει να χάσει τον Άντρε, ούτε ο Άντρε τον ΠΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα, είναι σαφές πιστεύω το τι χρειάζεται η ομάδα για να πάμε χωρίς μεγάλα κενά στις 25 του μηνός. Έναν χαφ ακόμη, έναν φορ σταθερό και μπαρουτοκαπνισμένο και ένα ψευτοδεκάρι – σέκοντ στράικερ με νούμερα και ένταση. Γενικά ότι πάρουμε θα πρέπει να έχει ένταση.
Σε κάνουν να ντρέπεσαι που ζεις σε αυτή τη χώρα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 05, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.