Η «πρώτη» του ΠΑΟΚ στο Πήλιο και η ατάκα Φερέιρα (pics-vids)

Οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν την εμφάνισή τους στο προπονητικό της Πορταριάς, με τον Αμπέλ Φερέιρα κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο να εύχεται «καλή αγωνιστική σεζόν».
Από τα γκρουπ των παικτών του ΠΑΟΚ, ξεχώρισε αυτό του Στέφαν Σβαμπ με τον Άντερσον Εσίτι, με τον Νιγηριανό να αναλαμβάνει να βάλει στο κλίμα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου.
Eκτός προπόνησης έμειναν οι Πέλκας, Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Διαμαντής, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν μετέχουν στο προπονητικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.
Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα των παικτών του ΠΑΟΚ, ξεκίνησαν οι ασκήσεις τακτικής, με τον Αμπέλ Φερέιρα να δίνει έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, χωρίζοντας τους παίκτες του Δικεφάλου σε δύο γκρουμπ.
Την ομάδα των «πορτοκαλί» απάρτιζαν οι: Ζαμπά, Σφιντέρσκι, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Τσαούσης, Κούτσιας, ενώ στην ομάδα των «μαύρων» ήταν οι: Γιαννούλης, Βαρέλα, Μιχάι, Λημνιός, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Τζόλης, Βέρνμπλουμ και Άκπομ.
Σε ρόλο... μπαλαντέρ ήταν ο Μπαλογιάννης, ενώ σε άλλο σημείο του γηπέδου, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς δούλεψε με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον Ροντρίγκο Ρέι.
Λίγο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο οι Πέλκας, Ίνγκασον και Διαμάντης που προπονήθηκαν ατομικά υπό την επίβλεψη του Βασίλη Κανάρα.
Δείτε παρακάτω video και φωτογραφίες:

Η «πρώτη» του ΠΑΟΚ στο Πήλιο και η ατάκα Φερέιρα (pics-vids) Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 05, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.