Οι πρώτες πινελιές και η αλλαγή φιλοσοφίας στον ΠΑΟΚ

Από τον ΠΑΟΚ προμήνυαν εδώ και αρκετό διάστημα ένα «καυτό» καλοκαίρι σε επίπεδο αλλαγών. Και αυτό, όπως φαίνεται σε πρώτη φάση, δεν αφορά μόνο πωλήσεις και μεταγραφές. Εδώ και μέρες, οι «ασπρόμαυροι» προσθέτουν διαρκώς νέες πινελιές στο δυναμικό τους. 
Από την αλλαγή προπονητή τερματοφυλάκων με την έλευση του Μάριο Γκαλίνοβιτς μέχρι τον Δημήτρη Δανιηλίδη που επέστρεψε με κάθε επισημότητα στο ρόλο του γυμναστή. Τελευταία -μέχρι την επόμενη- η προσθήκη του Γιάννη Αμανατίδη, ο οποίος συμφώνησε με τον Δικέφαλο, όπως διαβάσατε αποκλειστικά μέσα από το SDNA, για να ενταχθεί στο τιμ του Φερέιρα ως βοηθός του.
Ο στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να συσταθεί ένα σύνολο από εξειδικευμένους και καταρτισμένους σε συγκεκριμένους τομείς του ποδοσφαίρου! Και γι΄αυτό το λόγο η οικογένεια Σαββίδη βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Όλαφ Ρέμπε έχοντας κάνει σαφές πως επιθυμεί να επενδύσει σε έμψυχο δυναμικό μέσα από συγκεκριμένες στοχευμένες κινήσεις.
Στην τελευταία συνέντευξή του, ο Ιβάν Σαββίδης είχε δώσει το στίγμα των σκέψεων του, αποκαλύπτοντας πως το μυστικό της επιτυχίας είναι η εμπιστοσύνη σε ένα ικανό τιμ συνεργατών: «Ο ισχυρός αντλεί δύναμη από την ικανότητά του να σχηματίζει ικανή ομάδα και να μη φοβάται να περιλαμβάνει σε αυτή πιο επαγγελματίες απ΄ ότι είναι ο ιδιος».
Κάτι που θέλει να περάσει ως φιλοσοφία και στον ΠΑΟΚ, δίνοντας μεγάλη βάση στη στελέχωση και ανάδειξη προσωπικοτήτων μέσα από τον οργανισμό. Και γι΄ αυτό δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν κι άλλες αλλαγές που θα αφορούν την καθημερινότητα των γραφείων του ΠΑΟΚ και όχι μόνο...
Οι πρώτες πινελιές και η αλλαγή φιλοσοφίας στον ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 03, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.