ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Τσόντες στην κυβέρνηση από τον Κυριάκο…

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να... ενισχύσει το Κυβερνητικό σχήμα με νέο... αίμα, χωρίς να αντικαταστήσει αυτούς που απέτυχαν στο ρόλο τους, είναι γεγονός ότι έχει απογοητεύσει αρκετούς φίλους της Νέας Δημοκρατίας.
} Ιδιαίτερα έχει απογοητεύσει ο Πρωθυπουργός τους φίλους του ΠΑΟΚ, που περίμεναν να στείλει στον αγύριστο τον ανεπαρκή Αυγενάκη που με την συμπεριφορά  του έχει πληγώσει την Κυβέρνηση και τον ίδιο.
 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπλήρωσε την Κυβέρνηση με νέους Υφυπουργούς, και αρκετοί είναι αυτοί που λένε, (εμείς φυσικά δεν τους... πιστεύουμε), ότι ο ανασχηματισμός έγινε για να εξυπηρετηθούν κάποια συμφέροντα.

} Φόρτωσε το Υπουργείο Υγείας και με δεύτερο Υφυπουργό, που σημαίνει ότι ο Πρωθυπουργός δεν ασπάζεται την δική μας πάγια θέση, ότι σε κάθε περίπτωση όπως και στη περίπτωση του Υπουργείου  Υγείας, τη διαφορά δεν την κάνουν οι πολλοί, αλλά οι ικανοί.
 
} Αντί ο Κυριάκος Μητσοάκης να δώσει εντολή στον Υπουργό Υγείας, να ορίσει τις διοικήσεις στα δημόσια Νοσοκομεία, που ενώ πέρασε ένας και πλέον χρόνος δεν το έχει κάνει, ορίζει Υφυπουργούς.
} Βέβαια, ο Βασίλης Κικίλιας προχώρησε στον διορισμό διοικητών στα Νοσοκομεία, που και στην περίπτωση αυτή έχει κάποιες λανθασμένες επιλογές.
} Ακόμη, προχώρησε στην τοποθέτηση των διοικητών και Υποδιοικητών στην 3η και 4η ΥΠΕ, και με βάση τις δικές μας πληροφορίες, οι επιλογές αυτές ήταν αρκετά εύστοχες.
 

} Επειδή γράφτηκαν και ακούστηκαν διάφορα σχετικά με τον διοικητή και τον Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ, θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

} Σε ότι αφορά τον διοικητής της 3ης ΥΠΕ, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα σεμνό, ευπρεπή αλλά πολύ δυναμικό και αποφασιστικό νέο άνθρωπο, που γνωρίζει καλά τα θέματα της δημόσια Υγείας.


} Σχετικά με τον Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ, αναφερόμαστε στον Τάσο Κυριακίδη, που έχει μια πολύ καλή και επιτυχημένη πορεία στη Δημόσια Υγεία.
} Για όσους δεν γνωρίζουν τους ενημερώνουμε εμείς, ότι ο Τάσος Κυριακίδης υπήρξε για πολλά χρόνια Διευθυντής στη Β Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, την ο οποία ο ίδιος δημιούργησε και συνεχίζει να λειτουργεί και σήμερα.
} Μακάρι, όλες οι επιλογές του Βασίλη Κικίλια, να ήταν τόσο εύστοχες όπως ειναι οι δύο προαναφερόμενοι διοικητής και υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ.
 

} Όσο για τους Βουλευτές αλλά και ορισμένα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη που είχαν πιστέψει μπορεί να αξιοποιηθούν στη Κυβέρνηση, ο Κυριάκος πάλι τους... ξέχασε.
http://www.balladoros.com/nea.php?news=19318
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Τσόντες στην κυβέρνηση από τον Κυριάκο… Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 05, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.