Οι επιτήδειοι κοντά στον Ιβάν...

Υπάρχει  έστω και ένας λογικός άνθρωπος που να πιστεύει, ότι ο Ιβάν Σαββίδης με τις τεράστιες επιχειρηματικές του υποχρεώσεις, θα μπορούσε να διαθέσει λίγο περισσότερο χρόνο για τον ΠΑΟΚ και δεν θα το έκανε;
} Φυσικά και θα το έκανε είναι η δική μας απάντηση, και επειδή αυτό δεν είναι εφικτό να γίνει, γι αυτό και επέλεξε σε κάθε περίπτωση και σε κάθε τομέα αυτούς που θα τον αναπληρώνουν.
} Βέβαια, αρκετές από αυτές τις επιλογές του βγήκαν λανθασμένες και δεν ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στην αντικατάστασή τους, και τέτοιες περιπτώσεις έχουμε αρκετές.

} Στόχος του Ιβάν Σαββίδη ήταν και παραμένει, να εντοπίσει σε κάθε τομέα έναν ακόμη Μάκη Γκαγκάτση, αυτό όμως είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, και το γιατί το έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές.
} Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι μοναδικός, καταφέρνει να λειτουργεί με επιτυχία την μεγάλη ΠΑΕ του ΠΑΟΚ, και δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι είναι και αυτός όπως και η στενή του συνεργάτιδα Αντιγόνη,  ανακάλυψη του Θοδωρή Ζαγοράκη.

} Κάποιος, από αυτούς τους... αφανείς ειδικούς που κυκλοφορούν στη πιάτσα πρότεινε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στο ΠΑΟΚ τον Μπράνκο, και προσελήφθηκε.
} Όταν όμως ο Ιβάν Σαββίδης διαπίστωσε ότι ο Μπράνκο δεν ανταποκρίνεται με επιτυχία στις υποχρεώσεις του, του έδειξε την πόρτα της εξόδου, και στη θέση του πήρε τον Γερμανό Ρέμπε, ο οποίος θα δώσει εξετάσεις και από τη δική του επιτυχία θα συνεχιστεί και η παραμονή του στο ΠΑΟΚ.

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, θεωρούμε ότι ο Γιώργος Σαββίδης θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί περισσότερο, να βάλει σε τάξη κάποιους κατεργάρηδες, και να μην επιτρέψει στους μάνατζερ να παίζουν παιγνίδια σε βάρος του ΠΑΟΚ.
} Θυμίζουμε σε όσους ασκούν κριτική στον Ιβάν Σαββίδη για τον τρόπο που διοικεί τον μεγάλο σύλλογο, πού θα  βρίσκονταν σήμερα ο ΠΑΟΚ, αν ο μεγάλος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, δεν έπαιρνε τη σωτήρια απόφαση να ασχοληθεί μαζί του.

} Θυμίζουμε ακόμη τους επικριτές, όσοι και αν είναι αυτοί, ότι μετά από  35 περίπου χρόνια με την παρουσία και την καθοδήγηση του Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
} Και θα κατακτούσε και ένα δεύτερο αν κάποιος αλήτης διαιτητής από την Θεσπρωτία δεν εγκληματούσε σε βάρος του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

} Ο Ιβάν Σαββίδης διαθέτει πολύ μεγάλο χρόνο στις επιχειρήσεις του, γιατί από αυτές αντλεί έσοδα και γεμίζει το ταμείο του ΠΑΟΚ.
} Όσα χρήματα και να έχει κάποιος στη... κάσα, αν σε κάποια χρονικά διαστήματα δεν την ενισχύει είναι λογικό να αδειάσει, και τότε μοιραία θα έρθει το πρόβλημα.

} Για την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπάρχουν πολλές απορίες και ακόμη περισσότερα ερωτηματικά.
} Υπάρχουν απορίες σχετικά με τους τραυματίες Μίσιτς, Αουγκούστου, Βέρμπλουμ, Ζαμπά και πιθανόν και άλλους, γιατί κανείς δεν γνωρίζει το αγωνιστικό τους μέλλον.
} Υπάρχουν απορίες και ερωτηματικά, τι θα γίνει με τους δανεικούς, ακόμη και για εκείνους που στοίχησαν ένα κάρο λεφτά στο ΠΑΟΚ και απέδειξαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα.

} Υπάρχουν απορίες και ερωτηματικά με τον κολλητό του Φερέιρα Ελ Καντουρί που μπορεί ο Πορτογάλος να δήλωσε ότι δεν έχει προπονήσει καλύτερο παίκτη, ο Μαροκινός όμως τον διαψεύδει με τις εμφανίσεις του.

} Όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω, και όπως το έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, στο θέμα των επιλογών έχουν γίνει κάποια σοβαρά λάθη σε αρκετούς τομείς.
} Κανείς όμως δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική στον Ιβάν Σαββίδη, γιατί κανείς δεν αγαπάει τον ΠΑΟΚ περισσότερο, και γιατί κανένας παράγοντας μέχρι σήμερα δεν έχει βάλει τόσο βαθιά το χέρι στη τσέπη όσο αυτός.

} Συνεχίζει τις μεταγραφικές ... βόμβες η τριμελής επιτροπή της ΚΑΕ, και εκτός κάποιου απροόπτου, όλα συνηγορούν ότι αυτός που θα κλείσει το ρόστερ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα είναι ο ο Μπο Μπίτς.
} Πρόκειται για ένα παίκτη που αγωνίζονταν πέρσι στο Αμβούργο και φέτος θα φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ, που ευχόμαστε να την τιμήσει ανάλογα.
} Ένα άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ που αποκτήθηκε πρόσφατα δήλωσε, ότι από τη  φύση του είναι γεννημένος  ηγέτης.

} Με τον Λοβ ηγέτη στην ομάδα, και τον Άρη ηγέτη στη ΚΑΕ, το μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

} Ο Ερυθρός Αστέρας πολιορκεί στενά τον Πρίγιοβιτς, αυτός όμως περιμένει έστω και την τελευταία στιγμή, το κάλεσμα του ΠΑΟΚ.

} Πιέζει με κάθε τρόπο ο Μαρινάκης αλλά και ο Πειραιάς γενικότερα, για την παραμονή του Αυγενάκη στον ανασχηματισμό.
} Η ζημιά όμως που έχει προκαλέσει ο Αυγενάκης στο Ελληνικό ποδόφαιρο και στην εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι τόσο μεγάλη, που δύσκολα θα τον σώσει ο Μαρινάκης.
Οι επιτήδειοι κοντά στον Ιβάν... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 05, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.