Ο Μαουρίσο έφυγε, ο Ελ Καντουρί όμως έμεινε...

Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του Μαουρίσιου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
} Και θεωρούμε την απόφαση σωστή, αφενός γιατί ο Μαουρίσιου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του δεν είχε καλές εμφανίσεις, και αφετέρου γιατί το συμβόλαιό που είχε υπογράψει με τον ΠΑΟΚ, ήταν πολύ βαρύ.
} Με τα χρήματα που τσέπωνε ο Μαουρίσιο, μπορεί να βρεθεί παίκτης που να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα.

} Όσο και αν προσπάθησαν οι μάνατζερ του να προκαλέσουν την παραμονή του στην ομάδα χρησιμοποιώντας διάφορους επικοινωνιακούς τρόπους, των ρεπόρτερ ΠΑΟΚ περιλαμβανομένων, δεν το κατάφεραν, γιατί ο Ιβάν Σαββίδης λειτούργησε με γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΟΚ.

} Ο Μαουρίσο έφυγε, ο Ελ Καντουρί όμως μένει, και αυτό εμείς του θεωρούμε μειονέκτημα για την ομάδα.
} Με τον Ελ Καντουρί στην ομάδα, κανείς δεν μπορεί να περιμένει αγωνιστική αναβάθμιση, παρά την αντίθετη άποψη του Φερέιρα.

} Λόγω Κορωνοϊού και λόγου περιορισμένου χρόνου, φέτος ο ΠΑΟΚ την βασική του προετοιμασία θα την κάνει στο Πήλιο.
} Για μας ελάχιστη σημασία έχει πού γίνεται η προετοιμασία, φτάνει ο προπονητής να επιλέξει ένα καλό πρόγραμμα που να ταιριάζει στην ομάδα.

} Πιστεύουμε, ότι η συμφωνία με την Μπεσίκτας για την απόκτηση του Άκπομ από τον ΠΑΟΚ, θα έχει θετικό αποτέλεσμα.
} Και αυτό το στηρίζουμε στο γεγονός, ότι η Τουρκική ομάδα θέλει τον παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά και ο ΠΑΟΚ θέλει τα χρήματα της Μπεσίκτας.

} Σχετικά με το μεταγραφικό κομμάτι, πιστεύουμε ότι η απόκτηση του Σβάμπ είναι μια επιτυχημένη επιλογή, γιατί ο Αυστριακός θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας που είναι γνωστό ότι χωλαίνει σοβαρά.
} Αν ο Αυστριακός Σβαμπ είναι επιλογή του Ρέμπε, τότε μπορούμε να πούμε ότι ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής, έκανε ένα καλό ξεκίνημα.

} Η συμφωνία με τον Βιεϊρίνια δεν βρίσκεται σε καλό δρόμο με τον ΠΑΟΚ, και την ευθύνη έχει ο παίκτης και όχι ο Ιβάν Σαββίδης.
} Πριν τα παιγνίδια των πλέει οφ, ο Ιβάν Σαββίδης είχε προτείνει στον Βιεϊρίνια ένα ποσό αρκετά ψηλό και απορούμε ειλικρινά γιατί ο Πορτογάλος δεν το δέχθηκε.
} Η δεύτερη πρόταση του Ιβάν Σαββίδη ήταν αρκετά χαμηλή, με αποτέλεσμα να μην την δεχθεί ο Βιεϊρίνια,και όλα συνηγορούν ότι το πιο πιθανό είναι να υπάρξει οριστική διαφωνία των δύο πλευρών.

} Ο Βιεϊρίνια είναι ένας πολύ αγαπητός παίκτης στους φιλάθλους, δεν πρέπει όμως να τον διαφεύγει το γεγονός ότι ήδη έχει καβατζάρει τα 36 χρόνια.

} Και δεύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ βρέθηκε θετικός στο τέστ στο Κορονοιό. Και έκανε αρκετούς υπαλλήλους της ΠΑΕ με τους οποίους είχε συναντηθεί, να ψάχνονται
} Ο δεύτερος παίκτης που κόλλησε τον ιό είναι ο Ουάρντα, και το ερώτημα είναι αν αυτός είναι ένας ακόμη  λόγος να απομακρυνθεί από τον ΠΑΟΚ.

} Στην ομάδα μπάσκετ δεν διαπιστώθηκε κάποιο κρούσμα, γιατί την έχει ... θωρακίσει ο Πρόεδρος της τριμελούς επιτροπής.
} Βλέπετε, ακόμη και για τον ... κορωνοιό φροντίζει ο Καρακούσης, γιατί ξέρει πως να αντιμετωπίζει τέτοιες... καταστάσεις.

} Αθόρυβα αλλά δημιουργικά οι αρμόδιοι του Βόλεϊ χτίζουν τη νέα ομάδα του ΠΑΟΚ, ώστε να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
} Όταν αποφασίζει ο Κατσαρής και ο Τσαλόπουλος, είναι λογικό να επικρατεί αισιοδοξία στον κόσμο για την ομάδα.
} Δεν νομίζω πως χρειάζεται να αναφέρουμε, ότι όλες οι προκαταβολές που δόθηκαν στους παίκτες μπάσκετ που αποκτήθηκαν, βγήκαν από την τσέπη του Θανάση Χατζόπουλου.
Ο Μαουρίσο έφυγε, ο Ελ Καντουρί όμως έμεινε... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 05, 2020 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.