Κ19: Δοκιμασία με ξεκάθαρο στόχο. Προχωράει η Κ19 του ΠΑΟΚ

Αφήνοντας πίσω της την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Κ19 του ΠΑΟΚ γυρίζει σελίδα κι ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Η ομάδα των Μαλεζά και Χατζηαθανασίου, που προέρχεται από την ήττα από τους Γιαννιώτες, θα υποδεχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (14:00) τον Ιωνικό στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, θέλοντας να επιστρέψει στα τρίποντα.

Οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται πλέον στη 2η θέση της γενικής κατάταξης με 45 πόντους σε 20 παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό να είναι πρώτος με 46, ενώ ο Ιωνικός βρίσκεται στην 11η θέση με 18 πόντους.

https://www.paok24.com/podosfairo/404609/k19-dokimasia-me-xekatharo-stocho/

 

ΠΑΟΚ: Νάρεϊ και ασίστ

Ξεχωρίζει ο Γερμανός

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος της, καθώς απομένουν δύο μόλις αγωνιστικές και κατόπιν, θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ.

Λίγο πριν το φινάλε, ο Κάλεντ Νάρεϊ βάζει υποψηφιότητα για μία πρωτιά αναφορικά με τις ασίστ, με τον Γερμανό να μετράει σήμερα 6 και να βρίσκεται στη 2η θέση της σχετικής λίστας, καθώς πρώτος είναι ο Σέρχιο Αραούχο με 7 στην Stoiximan Super League.

Ο Νάρεϊ έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή 6 ασίστ μαζί με τον Ελίασον, τον Πάολο Φερνάντες και τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ενώ συνολικά και μαζί και με το Κύπελλο, μετράει 7 στη φετινή σεζόν.

Ο Γερμανός είναι πρώτος στις ασίστ για τον ΠΑΟΚ κι ακολουθούν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με 3, με τον Νάρεϊ να δίνει σημαντικές λύσεις, ακόμη και σε παιχνίδια που δεν πιάνει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Σε 2182 αγωνιστικά λεπτά και 27 συμμετοχές, ο Γερμανός έχει σκοράρει και 5 γκολ.

https://www.paok24.com/podosfairo/404606/paok-narei-kai-asist/

Με μαύρη εμφάνιση ο ΠΑΟΚ

Η απόφαση με φόντο τον Ιωνικό

Ο πιο πρόσφατος απολογισμός από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών σοκάρει και το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί να διαχειριστεί το μέγεθος της τραγωδίας. Την ίδια στιγμή, η δράση συνεχίζεται κανονικά στην Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί το βράδυ της Κυριακής (20:30) στην Τούμπα τον Ιωνικό κι όπως έγινε γνωστό, οι “ασπρόμαυροι” θα αγωνιστούν με τις μαύρες εμφανίσεις, σε ένδειξη πένθους.

Ο “Δικέφαλος” θα τιμήσει την μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τόσο άδικά τη ζωή τους, ενώ από τη δική της μεριά η Stoiximan Super League ανακοίνωσε ότι σε όλους τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής (4-6/1) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Με βαθύτατη οδύνη, σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους οικείους των συνανθρώπων μας που χάθηκαν στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Η τραγωδία αυτή που βύθισε στο πένθος δεκάδες οικογένειες, συγκλόνισε όλη την κοινωνία μας.

Σε όλους τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

https://www.paok24.com/podosfairo/404612/me-mayri-emfanisi-o-paok/

ΠΑΟΚ: Δοκιμές και αποφάσεις

Σε πρώτο πλάνο ο Ιωνικός

ΠΑΟΚ έχει πλέον στραμμένη την προσοχή του στον Ιωνικό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να ανεβάζουν στροφές με φόντο το παιχνίδι της Κυριακής (20:30).

Ο Ρουμάνος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του και το θετικό γι’ αυτόν, είναι πως στη διάθεσή του είναι κανονικά ο Τάισον, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανονικά κάποιο πρόβλημα και χθες, προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Αντίθετα, εκτός παραμένουν οι Αντρέ ΒιεϊρίνιαΛευτέρης ΛύρατζηςΝέλσον Ολιβέιρα και Νίκολας Κουαλιάτα, που ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να φανερώσει τις σκέψεις του, μέσα από τις δοκιμές που θα κάνει, αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή, τόσο σήμερα, όσο και στην αυριανή προπόνηση, την ώρα που εκτός θα είναι δεδομένα ο Γιοάν Σάστρε, με τον Ισπανό να εκτίει την τιμωρία του.

Ο Σάστρε έχει συμπληρώσει κάρτες και θα μείνει εκτός, ενώ σήμερα οι “ασπρόμαυροι” έχουν ένα “ραντεβού” για προπόνηση στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

https://www.paok24.com/podosfairo/404590/paok-dokimes-kai-apofaseis/

Κ19: Δοκιμασία με ξεκάθαρο στόχο. Προχωράει η Κ19 του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 03, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.