ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ Κούρτιτς και Μουργκ από τον ΠΑΟΚ! Ανύπαρκτη προσφορά! Δείτε πόσα παίρνουν!

Αυτό που συμβαίνει με ορισμένους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι από τα απίστευτα κι όμως αληθινά και ΑΠΟΡΟΥΜΕ πολλές φορές με τον Ιβάν Σαββίδη πώς δεν ΑΠΑΙΤΕΙ από αυτούς να δουλέψουν όπως οι υπόλοιποι, να παίξουν μπάλα στον ΠΑΟΚ, αυτό για το οποίο πληρώνονται ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και δεν προσφέρουν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΙΛΥΤΩΣ!

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι ο Κούρτιτς και ο Μουργκ, ΜΟΝΙΜΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ από την αρχή σχεδόν, της αγωνιστικής περιόδου!

Το ρεπορτάζ αναφέρει: “Ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο και την πισίνα με τον Σλοβένο να παραμένει στα πιτς και να έχει αργήσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, με τον Λουτσέσκου να τον περιμένει ενόψει της έναρξης των πλέι οφ. Μετά από την επέμβαση στο γόνατο ο Κούρτιτς δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει”.

Για τον Μουργκ, δεν υπάρχει ρεπορτάζ! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ο Αυστριακός από το ρεπορτάζ, κάτι σα να τον… “ξέχασαν”, αφού κάθεται και πληρώνεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ από τον ΠΑΟΚ.

Ο Κούρτιτς στοιχίζει 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, δηλαδή αυτός κάθεται, κάνει θεραπεία (μόνιμη) και παίρνει 3.000 ευρώ (τρεις χιλιάδες ευρώ) την ημέρα!

Ο Μουργκ στοιχίζει 600.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή κι αυτός με τη σειρά του, κάθεται, κάνει θεραπεία (σε ποιον τραυματισμό;) και παίρνει 2.000 ευρώ την ημέρα (είναι λίγο πιο φθηνός στο αραλίκι του).

Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ το έψαξε εάν είναι τραυματίες ή εάν είναι “τραυματίες”; (με εισαγωγικά).

https://www.sfina.gr/podosfairo/kathontai-kai-plhronontai-kourtits-kai-mourgk-apo-ton-paok-anuparkti-prosfora-deite-posa-pairnoun/

 

ΞΕΣΠΑΣΜΑ: “Το έλεγα εδώ και καιρό στον ΠΑΟΚ: Πάρτε αυτόν τον παίκτη, να πάρουμε πρωτάθλημα”

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν τα πάει καλά με τα “μικρά” θεωρητικά, παιχνίδια, βρίσκεται σε θέση βολής και σε μια απόσταση από την κορυφή, η οποία καλύπτεται…

Ο Μιχάλης Λεοντιάδης, με τ0 γνωστό του στιλ και τον αυθόρμητο χαρακτήρα του, δεν δίστασε να αναφέρει, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM τους λόγους, για τους οποίους ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω στη βαθμολογία:

“Τους το λέω από πέρσι, αλλά μάλλον δεν καταλαβαίνουν: Πάρτε σέντερ φορ να πάρουμε πρωτάθλημα! Τι δεν καταλαβαίνετε; Εναν παίκτη να βάζει τη μπάλα στα δίχτυα, δεν έχουμε, τόσες ευκαιρίες γίνονται, είκοσι τελικές και μηδέν έως ένα γκολ. Τι να παριμένουμε μετά; Εάν έπαιρναν έναν καλό σέντερ φορ, αφήνοντας έξω αυτούς που έχουμε, τότε θα παίρναμε εμείς το πρωτάθλημα, γιατί με τον Κωνσταντέλια μέσα, παίζουμε την καλύτερη μπάλα στο πρωτάθλημα, εμείς και η ΑΕΚ, αν και βλέπω πεσμένη την ΑΕΚ, τώρα τελευταία. Μπορούμε ακόμη να χτυπήσουμε πρωτάθλημα, στα πλέι οφ, αλλά εάν είχαμε σέντερ φορ, θα παίρναμε το νταμπλ, φέτος, με πεθαμένο Ολυμπιακό και έναν Παναθηναϊκό ο οποίος θα λυγίσει λόγω έλλειψης παικτών”.


    ΑΝΑΛΥΣΗ: “Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το νταμπλ, γιατί έχει αυτό το αβαντάζ…”!

    Έμεινε πίσω ο ΠΑΟΚ στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αλλά με δεδομένο ότι υπάρχουν μπροστά τα πλέι οφ, υπάρχει η ελπίδα ότι μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση και να ξαναμπει με πολλές ελπίδες στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος…

    Αυτό υποστήριξε, μιλώντας στην “Βεργίνα Τηλεόραση” και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” (κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 18:00-20:00), ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουλακιώτης:

    “Ο ΠΑΟΚ μου αρέσει, έτσι όπως παίζει και δηλώνω φαν του παιχνιδιού του Λουτσέσκου, μπορούσε βέβαια να είχε κι άλλους βαθμούς έως τώρα, αφού έκανε γκέλες με μικρές θεωρητικά ομάδες και έχασε πολύτιμους βαθμούς, αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το νταμπλ, γιατί έχει το αβαντάζ ότι μπορεί και παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και έχει πλέον ομάδα πολύ δυνατή, με Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη μέσα, με ένα πολύ καλό κέντρο, γενικά, μια οργανωμένη ομάδα. Τα πλέι οφ είναι μπροστά και εκεί θα παίξουν όλοι μεταξύ τους άρα μια ομάδα με σταθερότητα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, μπορεί να καλύψει διαφορά ακόμη και 7 βαθμών. Θα φανεί…”

     


      ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι νίκησε ο ΠΑΟΚ τον Ιωνικό, στον πρώτο γύρο!

      Με καλύτερο παίκτη τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ νίκησε μέσα στη Νεάπολη, 0-3 τον Ιωνικό, στον πρώτο γύρο και έπαιξε και πολύ καλό ποδόσφαιρο…

      Η σύνθεση του ΠΑΟΚ, στο ματς της Νεάπολης: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Σβαμπ, Ντάγκλας Αουγκούστο (76’ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς (85’ Κουαλιατά), Κωνσταντέλιας (71’ Μπίσεσβαρ), Φιλίπε Σοάρες (71’ Ελ Καντουρί), Ολιβέιρα (71’ Μπράντον Τόμας).

      Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα του πρώτου γύρου:

        Ποιος είπε ότι πωλείται ο Κωνσταντέλιας από τον ΠΑΟΚ; Μόνο σε αυτή την περίπτωση, θα το σκεφτεί ο Σαββίδης…

        Υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι πολλές ομάδες θα ενδιαφερθούν το προσεχές καλοκαίρι για τον Γιάννη Κωνσταντέλια του ΠΑΟΚ, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις του και πολύ περισσότερο, μετά την συμμετοχή του στην εθνική ανδρών, όπου αναμένεται να κληθεί από τον Πογιέτ…

        Ήδη, υπάρχει η πρόταση της Σάλσμπουργκ, η οποία πρότεινε 13 εκ. ευρώ, πρόταση που απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που βλέπουν όλοι, είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν συζητάει πώληση Κωνσταντέλια αυτή τη στιγμή.

        Ποιος είπε ότι πουλάει τον παίκτη;

        Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Κωνσταντέλια και τους άλλους νεαρούς (Κουλιεράκη, Λύρατζη, Τσαούση, Τζίμα, Μιχαηλίδη), προκειμένου να φτιάξει μια πανίσχυρη ομάδα για του χρόνου, για να διεκδικήσει νταμπλ και στην επόμενη περίοδο, αρκεί να κάνει και εύστοχες μεταγραφικές επιλογές ξένων παικτών, οχι “παλτών”…

        Η μοναδική περίπτωση που μπορεί ίσως να αλλάξει αυτό, είναι εάν έρθει μια ομάδα και προσφέρει π.χ. 30 (τριάντα) εκατομμύρια ευρλώ για τον Κωνσταντέλια, τότε θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά, να τον παραχωρήσει…

          ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ Κούρτιτς και Μουργκ από τον ΠΑΟΚ! Ανύπαρκτη προσφορά! Δείτε πόσα παίρνουν! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 04, 2023 Rating: 5
          All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
          Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

          Φόρμα επικοινωνίας

          Όνομα

          Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

          Μήνυμα *

          Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.