Τελευταίες «πινελιές»! Τα δεδομένα ενόψει Ιωνικού και οι δοκιμές του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Για τις 18:00 σήμερα το απόγευμα, στο γήπεδο της Τούμπας, είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του ΠΑΟΚ με την οποία ολοκληρώνεται η προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι με τον Ιωνικό (20:30).

Κατά τη διάρκειά της, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα εξωτερικεύσει τις τελικές σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο λόγω καρτών Γιοάν Σάστρε αλλά και στους Νέλσον Ολιβέιρα, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Λευτέρη Λύρατζη, Νίκολας Κουαλιάτα και Γιάσμιν Κούρτιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Δικεφάλου θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, o οποίος βρίσκεται στην 12η θέση της Stoiximan Super League με 15 βαθμούς σε 24 αγώνες.

https://www.paok24.com/podosfairo/404733/teleytaias-pinelies/

 

Κυριαρχία και γκολ

Η προϊστορία του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό

Δύο «στροφές» πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας τον Ιωνικό.

Αυτή θα είναι η 18η φορά που ο Δικέφαλος θα φιλοξενήσει ως γηπεδούχος τον Ιωνικό, με την προϊστορία να είναι συντριπτική υπέρ των «ασπρόμαυρων».

Ο ΠΑΟΚ μετράει 12 νίκες, ενώ έχουν σημειωθεί 4 ισοπαλίες. Μόλις μία φορά ο Ιωνικός κατάφερε να φύγει νικητής και αυτή ήταν τη σεζόν 2000-2001 με την επικράτηση με 1-2.

Γενικότερα, τα ματς του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό έχουν αρκετά γκολ, με μόλις δύο αναμετρήσεις να έχουν λήξει 0-0.

Ο Δικέφαλος έχει πετύχει συνολικά 39 τέρματα απέναντι στον Ιωνικό. Ξεχωρίζουν οι νίκες με 6-1 στις 23/10/2005, αλλά και το 4-1 που εμφανίστηκε… δις, στις 17/10/1990 και 28/02/1993.

https://www.paok24.com/podosfairo/404708/kyriarchia-kai-gkol/

Eύκολα και… εντυπωσιακά! (vid)

To… ξέσπασμα του Δικεφάλου στη Νίκαια με τρεις διαφορετικούς σκόρερ και κορυφαίο τον Κωνσταντέλια!

Αντίστροφα μετράει ο ΠΑΟΚ για τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αύριο το βράδυ στις 20:30, κόντρα στον Ιωνικό.

Στο ματς του πρώτου γύρου, ο Δικέφαλος όχι μόνο δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους τρεις βαθμούς αλλά κέρδισε τους Νικαιώτες με το εμφατικό 3-0, με τον Φιλίπε Σοάρες να ανοίγει το σκορ στο 27΄, τον Νέλσον Ολιβέιρα να πετυχαίνει το 2-0 επτά λεπτά αργότερα και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 57΄.

Κορυφαίος του ΠΑΟΚ; Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας που ήταν “μέσα” και στα τρία γκολ των “ασπρόμαυρων”!

Οι συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ: Xoυτεσιώτης, Μύγας, Σάκιτς, Τσιγκρίνσκι, Ούγκο Σόουζα, Ρομαό (69’ Κάνιας), Φαντιγκά (84’ λ.τρ. Μασάς), Ελευθεριάδης (69’ Ιωαννίδης), Σεμπά (84’ Τσίμπσαχ), Λοβέρα (69’ Μεντόσα), Μάντζης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Σβαμπ, Ντάγκλας Αουγκούστο (76’ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς (85’ Κουαλιατά), Κωνσταντέλιας (71’ Μπίσεσβαρ), Φιλίπε Σοάρες (71’ Ελ Καντουρί), Ολιβέιρα (71’ Μπράντον Τόμας).

Τέμπη: Από τους 6 φιλάθλους του ΠΑΟΚ και τους 21 μαθητές στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων

Τραγωδία στα Τέμπη: Αναβλήθηκαν οι αγώνες Κυπέλλου

Τραγωδία στα Τέμπη: Αναβάλλονται οι αναμετρήσεις των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος

Έντονες διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για πέναλτι σε χέρι του Πήλιου

Μ. Τζούριτς: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια»

Γ. Μιλενκόφσκι: «Ζητώ συγγνώμη στην προηγούμενη ομάδα μου»

Μ. Κοκκινάκης: «Καταφέραμε να κάνουμε μια πολύ καλή νίκη»

ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου 3-1 | HIGHLIGHTS

ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου | Πόντος από τον λίμπερο των Θεσσαλονικιών!

ΠΑΟΚ - Φοίνικας Σύρου | Τραυματισμός για τον Παπαλεξίου

  1. https://www.paok24.com/podosfairo/404747/eykola-kai-entyposiaka-vid/

ΠΑΟΚ: «Έχουμε αγώνα αύριο» (pic)

Ανυπομονησία στον Δικέφαλο για το παιχνίδι με τον Ιωνικό

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό στην Τούμπα, την Κυριακή 5/3 στις 20:30, για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ένα παιχνίδι για το οποίο ανυπομονούν στον Δικέφαλο, όπως μαρτυρά και η παρακάτω δημοσίευση τους.

«Έχουμε αγώνα αύριο» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, για ένα παιχνίδι που αναμένεται -όπως όλα- να διεξαχθεί σε βαρύ κλίμα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Άλλωστε, γι’ αυτόν τον λόγο από την Μικράς Ασίας έχουν ανακοινώσει πως η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα αγωνιστεί με την ολόμαυρη εμφάνιση ενώ από την πλευρά του και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα τιμήσουν τα θύματα του δυστυχήματος.

Τελευταίες «πινελιές»! Τα δεδομένα ενόψει Ιωνικού και οι δοκιμές του Ραζβάν Λουτσέσκου! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 04, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.