Το σερί «δοκιμάζεται» στο Ποσειδώνιο.Η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη ΝΕ Πατρών.

 


Μπίκου: «Ντέρμπι που θέλουμε να το κερδίσουμε!»

Η τοποθέτηση της αθλήτριας του Δικεφάλου

Η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (4/3) στις 15:00 τη ΝΕ Πατρών σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α1.

Η αθλήτρια του Δικεφάλου, Αναστασία Μπίκου, μίλησε για το σημερινό δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι που έχουν οι «ασπρόμαυρες», τονίζοντας πως το παιχνίδι με την Πάτρα είναι ένα ντέρμπι το οποίο και θέλουνε να κερδίσουνε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η αθλήτρια του Δικεφάλου στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά από την αρχή του πρωταθλήματος. Η ομάδα έχει αφομοιώσει πλήρως τα θέλω του προπονητή, και παρουσιάζεται πολύ καλύτερη σε κάθε αναμέτρηση. Το παιχνίδι με την Πάτρα είναι ένα ντέρμπι στην έδρα μας, το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε!»

Η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ φιλοξενεί σήμερα (4/3, 15:00) στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τη ΝΕ Πατρών στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από το σημαντικό διπλό στη Λάρισα με 2-6 την περασμένη αγωνιστική. Έκανε το 2/2 στην Α1 και ανέβηκε στην έβδομη θέση, έχοντας 22 βαθμούς.

Στον αντίποδα, η ΝΕ Πατρών προέρχεται από την αναβολή του αγώνα κόντρα στον ΑΝΟΓ, ενώ στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Άλιμο με 10-10, και συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ στην έβδομη θέση με 22 βαθμούς.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

https://inpaok.com/764168/to-seri-dokimazetai-sto-poseidonio/

Το σερί «δοκιμάζεται» στο Ποσειδώνιο.Η γυναικεία ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη ΝΕ Πατρών. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 04, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.