ΠΑΟΚ : Η αναβολή στην Λαμία φέρνει αλλαγή προγράμματος. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Η τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των δυο τρένων έχει επισκιάσει τα πάντα στον ελληνικό χώρο, με τον Πρωθυπουργό να αποφασίζει για τριήμερο Εθνικό πένθος.

Όπως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς όλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα και υπάρχει δεδομένη απόφαση από την ΕΠΟ μετά και από την εισήγηση της κυβέρνησης για να αναβληθούν τα παιχνίδια του Κυπέλλου σήμερα για τα ημιτελικά.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ στην Λαμία και η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» δεν θα διεξαχθούν και αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό το πρόγραμμα των ομάδων.

Η αποστολή του Δικεφάλου βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αναχώρησης από την Λαμία για να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μην χαθεί η μέρα και να γίνει προπόνηση με την ομάδα να προετοιμαστεί για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό στην Τούμπα.

Όσον αφορά την τύχη των αναμετρήσεων του Κυπέλλου η ΕΠΟ σε συνεννοηση με τις ομάδες θα βρουν ημερομηνίες και μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα ανακοινώσουν το πότε θα διεξαχθούν τα παιχνίδια.

Για το ματς του ΠΑΟΚ με την Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» είναι αρκετά πιθανό να διεξαχθεί την ερχόμενη Τεταρτη, όταν ήταν να γίνει η ρεβάνς ανάμεσα στις δυο ομάδες…

https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/paok-h-anaboli-stin-lamia-fernei-allagi-programmatos/

 

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Νέες άδικες απώλειες σε ένα καταραμένο μέρος» (pic)

Με ανάρτησή της στα social media, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκφράζει τη θλίψη της για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, κάνοντας λόγο για… καταραμένο μέρος.

    ΠΑΟΚ : Η αναβολή στην Λαμία φέρνει αλλαγή προγράμματος. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 01, 2023 Rating: 5
    All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
    Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

    Φόρμα επικοινωνίας

    Όνομα

    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

    Μήνυμα *

    Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.