Πρωινός Τύπος (11/5):Πώς θα σώσει τη χρονιά ο ΠΑΟΚ? Δεν συγχωρούνται λάθη, εμμονές και άτυχες εμπνεύσεις. Αν κερδίσουν το διπλό αυτό στοίχημα, θα καταφέρουν παράλληλα να διορθώσουν και την γκρίζα εικόνα, μιας σεζόν που δεν κύλησε όπως έπρεπε και όπως αναμενόταν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΖΑΣ - METROSPORT

Έχοντας απέναντι σου δύο τελικούς και την ευκαιρία μέσα από αυτούς να διεκδικήσεις την αποκατάστασή σου για λάθη και παραλείψεις που στοίχισαν και που για αυτά έχεις μεγάλο μετρικό ευθύνης, θεωρείται και είναι αναμενόμενο να αντιδράσεις συνειδητοποιημένα, σε απόλυτο βαθμό και μονόδρομα προς την σωστή κατεύθυνση. Η οποία δεν είναι άλλη, από το να αρπάξεις από τα μαλλιά από αυτή την ευκαιρία. Εικάζεται ως εκ τούτου ότι ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του, στο συγκεκριμένο θέμα θα έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, εκτιμώντας σωστά όλες τις παραμέτρους μιας πετυχημένης προσπάθειας, μέσα από δύο αγωνιστικά 90λεπτα που αφορούν το καθοριστικό παιχνίδι για την 3η θέση και το αντίστοιχο για τον τελικό του Κυπέλλου.

Παραμονές τόσο σημαντικών αγώνων, τα συναισθήματα που κατακλύζουν τους αγωνιζόμενους είναι πειστικά, υψηλού ρίσκου, συγχρόνως όμως και υψηλόφωνα. Τα κίνητρα σχεδόν πυρακτωμένα, απαιτούν τόλμη, γενναιότητα και υπερβάσεις. Στην προκειμένη περίπτωση, δεν συγχωρούνται λάθη, εμμονές και άτυχες εμπνεύσεις. Όλα πρέπει να λειτουργήσουν στην εντέλεια. Επιστρέφοντας στον Ραζβάν και σε όσους επιλέξει για αυτά τα τελευταία καθοριστικά και κρίσιμα 90λεπτα, θέλουμε να προσθέσουμε πως αν κερδίσουν το διπλό αυτό στοίχημα, θα καταφέρουν παράλληλα να διορθώσουν και την γκρίζα εικόνα, μιας σεζόν που δεν κύλησε όπως έπρεπε και όπως αναμενόταν.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1082606_proinos-typos-11/5-seismos-me-giobanobits-tin-kyriaki-i-filadelfeia-toys

 

Πρωινός Τύπος (11/5):Πώς θα σώσει τη χρονιά ο ΠΑΟΚ? Δεν συγχωρούνται λάθη, εμμονές και άτυχες εμπνεύσεις. Αν κερδίσουν το διπλό αυτό στοίχημα, θα καταφέρουν παράλληλα να διορθώσουν και την γκρίζα εικόνα, μιας σεζόν που δεν κύλησε όπως έπρεπε και όπως αναμενόταν. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.