Κ15: Δίκαια και καθαρά στον τελικό! Με γκολ των Σιδηρόπουλου και Τουρσουνίδη επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό.

Η Κ15 του ΠΑΟΚ θα δώσει το “παρών” σε έναν ακόμα τελικό Final Four του πρωταθλήματος, αφού ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε δίκαια με 2-0 του Παναθηναϊκού, με τα γκολ των Σιδηρόπουλου και Τουρσουνίδη! Μαζί με τους δύο σκόρερ, ξεχώρισε και ο Μπέρδος, ο οποίος όμως αστόχησε σε πέναλτι για το 3-0, ενώ ο αρχηγός Τασιούλας, αποβλήθηκε και θα χάσει τον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, κόντρα στον Ολυμπιακό, στο Πανθεσσαλικό.

Ο αγώνας:

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο ορεξάτος και έστειλε τα πρώτα… μηνύματα με τα σουτ εκτός περιοχής του Μηνασίδη και του Τουρσουνίδη, που δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Στο 12’ όμως, ο Μπέρδος έκανε έξοχη ενέργεια από τα αριστέρα, έφτασε ως τη γραμμή του άουτ, γύρισε και ο Σιδηρόπουλος με πλασέ στην κίνηση, άνοιξε το σκορ για το «Δικέφαλο του Βορρά».

Μετά το γκολ, ο Παναθηναϊκός, κάπως ισορρόπησε χωρίς πάντως να απειλήσει επί της ουσίας την εστία του Μητρούση και στο 33’, ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Καραγκιόζης βγήκε απέναντι από τον Σταμέλλο, αλλά πλάσαρε επάνω του και το νέο σουτ του Τασιούλα στη συνέχεια, κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ των Πράσινων. Στο 37, ο Μπέρδος είχε νέα μεγάλη ευκαιρία, πλασάροντας από πλάγια θέση, αλλά ο Σταμέλλος, απέκρουσε με το πόδι, κρατώντας το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μπέρδος ήταν και πάλι αυτός που απείλησε πρώτος, αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή, δεν ήταν δυνατό (47’). Στο 58’, ήταν η νέα ευκαιρία του ΠΑΟΚ, αφού μετά από προσπάθεια του Σιδηρόπουλου, η μπάλα πήγε στον Κρομμύδα, που σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Σταμέλλος, απέκρουσε και πάλι.

Στο 67’ όμως ήρθε αυτό που άξιζε στον ΠΑΟΚ! Ο Τουρσουνίδης με ένα σουτ εκτός περιοχής, που μπορεί να μην είχε πολλή δύναμη, κατέληξε στα δίχτυα του Σταμέλλου για δεύτερη φορά, με το 2-0 να «κλειδώνει» τη νίκη για την ομάδα του Σάββα Κωνσταντινίδη. Επτά λεπτά αργότερα, ο αρχηγός Τασιούλας, που είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα από το πρώτο ημίχρονο, πήγε δυνατά στον Θεοχάρη, δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, χάνοντας τον τελικό με τον Ολυμπιακό την Κυριακή… Στην επόμενη φάση, ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι, με τον Βύντρα να κάνει το κοντρόλ εντός περιοχής και να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι του Μητρούση.

Στο 79′ όμως, ο ασταμάτητος Μπέρδος βγήκε απέναντι από τον Σταμέλλο, ο Χατζηκωνταντίνου τον ανέτρεψε εντός περιοχής, με το διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι και να αποβάλλει τον αμυντικό του Παναθηναϊκού, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Μπέρδος όμως, δεν κατάφερε να κάνει το 3-0, αφού στην εκτέλεση του, η μπάλα βρήκε ψηλά στο δοκάρι και πέρασε άουτ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κουρουνιώτης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ, αλλά το σουτ του, πέρασε εκτός εστίας.

ΠΑΟΚ: 1.Μητρούσης, 2.Κυριαζίδης (Καρασαββίδης 79′), 3.Λουτζιανιώτης (Μεγγίδης 64’), 4.Μόκρης, 5.Γκιόκα, 6.Μηνασίδης, 7.Καραγκιόζης (Κρομμύδας 54’), 8.Τασιούλας, 9.Σιδηρόπουλος (Κάνιος 64’), 10.Τουρσουνίδης (Κοβάλ 78′), 11.Μπέρδος.

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Χατζηκωνσταντίνου, Δημακόπουλος (Κουρουνιώτης 66’), Βύντρα, Γαζής, Θεοχάρης, Δήμου (Τσόμος 66’), Ρεμούνδος (Τσαντζάλος 73’), Σουχλάκης, Λόμπας, Ιωάννου.

https://www.paok24.com/podosfairo/421683/k15-dikaia-kai-kathara-ston-teliko/

 

Μπέρδος: «Με βροχή ή με χιόνι, πρέπει να παίξουμε».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Κ15 ήταν ξεκάθαρος

Ο Δημήτρης Μπέρδος, έδωσε την ασίστ στον Σιδηρόπουλο στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, στη νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Κ15 στο Πανθεσσαλικό, αναστάτωσε ουκ ολίγες φορές την άμυνα του αντιπάλου, πήρε την κόκκινη κάρτα από τον Χατζηκωνσταντίνου στο τέλος, αλλά αστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε στην κάμερα της Nova, παρέα με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, Κωνσταντίνο Θεοχάρη και έδειξε με τις δηλώσεις του, τη νοοτροπία που περνάει στο «Δικέφαλο του Βορρά» από νωρίς.

«Η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ καλή και μας δυσκόλεψε αρκετά. Συνεχίζουμε, δεν έγινε τίποτα, πάμε στον τελικό και εκεί, είναι μονόδρομος η νίκη. Το γήπεδο γλιστρούσε πολύ, αλλά όπως κι αν είναι ο καιρός, με βροχή, με χιόνι, πρέπει να παίξουμε!» είπε ο Μπέρδος.

https://www.paok24.com/podosfairo/421693/mperdos-me-vrochi-i-me-chioni-prepei-na-paixoyme/

Μοίρασε συγχαρητήρια ο προπονητής της Κ15.

Ο Σάββας Κωνσταντινίδης μίλησε μετά τη νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού

Ο προπονητής της Κ15 του ΠΑΟΚ, Σάββας Κωνσταντινίδης, μίλησε στην κάμερα της Nova, μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί του Παναθηναϊκού και την πρόκριση στον τελικό, σημειώνοντας…

«Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των τεσσάρων ομάδων. Είναι πολύ ωραία εμπειρία για όλα τα παιδιά. Μακάρι να το χαρούν και να το απολαύσουν. Σήμερα εμείς ήμασταν εμείς που κερδίσαμε και πάμε στον τελικό. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει ταλέντο και πιστεύουμε σε αυτόν. Συγχαρητήρια στα παιδιά, το μέλλον είναι μπροστά τους».

https://www.paok24.com/podosfairo/421689/moirase-sygcharitiria-o-proponitis-tis-k15/

Πέταξαν στον τελικό τα αετόπουλα!

Η Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε επί του Παναθηναϊκού και πήρε μεγάλη πρόκριση

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 επί του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Final 4 U15 και βρίσκεται πλέον στον τελικό του πρωταθλήματος.

Τα γκολ των «ασπρόμαυρων» σημείωσαν οι Σιδηρόπουλος και Τουρσουνίδης και έτσι ο Δικέφαλος στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, που νωρίτερα νίκησε την ΑΕΛ.

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τασιούλα.

Οι ασπρόμαυρο μπήκαν δυνατά στον αγώνα και προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό, μάλιστα απείλησε με σουτ των Μπέρδου και Τουρσουνίδη. Στο 12΄οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Μπέρδου, ο Σιδηρόπουλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει, αντιθέτως ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρίες με τους Καραγκιόζη και Τασιούλα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπέρδος προσπάθησε δύο φορές να νικήσει τον Σταμέλλο, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 67΄ ουσιαστικά ήρθε η πρόκριση, με τον Τουρσουνίδη να βρίσκει δίχτυα με σουτ εκτός περιοχής.

Ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Βύντρα στο 77΄. Ο Δικέφαλος όμως θα μπορούσε να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ, αλλά ο Μπέρδος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 79ο λεπτό.

ΠΑΟΚ: 1.Μητρούσης, 2.Κυριαζίδης (Καρασαββίδης 79′), 3.Λουτζιανιώτης (Μεγγίδης 64’), 4.Μόκρης, 5.Γκιόκα, 6.Μηνασίδης, 7.Καραγκιόζης (Κρομμύδας 54’), 8.Τασιούλας, 9.Σιδηρόπουλος (Κάνιος 64’), 10.Τουρσουνίδης (Κοβάλ 78′), 11.Μπέρδος.

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Χατζηκωνσταντίνου, Δημακόπουλος (Κουρουνιώτης 66’), Βύντρα, Γαζής, Θεοχάρης, Δήμου (Τσόμος 66’), Ρεμούνδος (Τσαντζάλος 73’), Σουχλάκης, Λόμπας, Ιωάννου.

https://inpaok.com/773110/petaxan-ston-teliko-ta-aetopoula/

Κ15: Δίκαια και καθαρά στον τελικό! Με γκολ των Σιδηρόπουλου και Τουρσουνίδη επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στο Πανθεσσαλικό. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.