Πρωταθλητής Ελλάδος ο ΠΑΟΚ Κ15 με νικη επι του Ολυμπιακου στον τελικο!

Η Κ15 του Δικεφάλου επικράτησε επί του Ολυμπιακού

H K15 του ΠΑΟΚ στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος, καθώς επικράτησε με 1-0 επί του Ολυμπιακού στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 χάρη στο γκολ του Σιδηρόπουλου στο 10ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και μάλιστα βρήκε νωρίς δίχτυα στον αγώνα, καθώς στο 11ο λεπτό ο Σιδηρόπουλος μετά από όμορφο γύρισμα του Κρομμύδα με ωραίο πλασέ βρήκε δίχτυα για να γράψει το 0-1 και να βάλει τον Δικέφαλο σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.

Οι «ασπρόμαυροι» στη συνέχεια ήλεγχαν τη ροή του παιχνιδιού. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός από το 20ο λεπτό πίεσε αρκετά και προσπάθησε με βαθιές μπαλιές να βρει τους επιθετικούς του.

Η λήξη του πρώτου μέρους βρήκε τον Δικέφαλο να προηγείται με 1-0 έχοντας κρατήσει αυτό το σκορ με σχετική ευκολία.

Στο δεύτερο μέρος οι «ασπρόμαυροι» ήταν εξαιρετικοί στο τακτικό κομμάτι και προσπάθησαν να ανοίξουν την άμυνα του Ολυμπιακού από τα πλάγια τραβώντας εκτός τους αμυντικούς των «ερυθρολεύκων».

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

1.Μητρούσης, 2.Μεγγίδης, 3.Κυριαζίδης, 4.Μόκρης, 5.Γκιόκα, 6.Μηνασίδης, 7.Κρομμύδας, 8.Κάνιος, 9.Σιδηρόπουλος, 10.Τουρσουνίδης, 11.Μπέρδος.

https://inpaok.com/773384/protathlitis-ellados-o-paok-3/

 

Πρωταθλητής Ελλάδος ο ΠΑΟΚ Κ15 με νικη επι του Ολυμπιακου στον τελικο! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 14, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.