Ήμουν νιος και γέρασα με αυτές τις πρακτικές. Κώστας Πετρωτός

Ήρθε ένα δημοσίευμα από την Ουκρανία χθες, σύμφωνα με το οποίο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι υποψήφιος για την Αλ Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σύμφωνα με αυτό, ο Σεργκέι Ρεμπρόφ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Αλ Αΐν γιατί δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην κατάκτηση του τίτλου και φλερτάρει με την Ομοσπονδία της Ουκρανίας για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας του και ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους υποψηφίους.
Είναι λογική είδηση, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός, λόγω της πορείας του στην Αλ Χιλάλ έχει πολύ καλό όνομα στην Αραβία. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα γίνει και πράξη αυτό το ενδιαφέρον. Ο 54χρονος τεχνικός είναι απόλυτα προσηλωμένος στο έργο του στον ΠΑΟΚ δεν βλέπει τίποτα άλλο από το πώς θα οδηγήσει τον Δικέφαλο στην κατάκτηση του Κυπέλου και στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ που θα επιτρέψει στην ομάδα του να μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην νέα σεζόν.

Μην ξεχνάμε ότι ο Λουτσέσκου έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ και έχει δείξει πως την βλέπει ως το αποκορύφωμα της δεύτερης θητείας του στον Δικέφαλο.

Ωστόσο, όπως συνήθως συμβαίνει όταν τέτοιες ειδήσεις προκύπτουν παραμονές ντέρμπι, ειδικά με τον Ολυμπιακό, τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ προσπαθούν να την εργαλειοποιήσουν και να δημιουργήσουν αναστάτωση. Έχει γίνει ξανά και ξανά στο παρελθόν και πλέον όλοι είναι υποψιασμένοι εντός και γύρω από τον ΠΑΟΚ. Όλοι γνωρίζουν τις μεθόδους και πλέον δεν τσιμπάνε. Ο ΠΑΟΚ θα πάει με την απαραίτητη συσπείρωση και συγκέντρωση, εντός γηπέδου και κερκίδων, στο κρίσιμο ματς της Κυριακής.

https://www.metrosport.gr/33-1683789448-9p3qtrfdl7-770038

 

Ήμουν νιος και γέρασα με αυτές τις πρακτικές. Κώστας Πετρωτός Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.