Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Επιστροφή Ίνγκασον - Αουγκούστο, «μέσα» ο Μπίσεσβαρ. Επιστροφή των Αουγκούστο - Ίνγκασον στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φανέλα βασικού και για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο last dance στο γήπεδο της Τούμπας.


 Διαφοροποιημένη η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα με γνώμονα πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε βασικά «γρανάζια» του να επιστρέφουν σε φουλ ρυθμούς.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτάρσκι με τετράδα στην άμυνα τους Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον και Κεντζιόρα από τα αριστερά προς τα δεξιά.

Επιστροφή Αουγκούστο στη μεσαία γραμμή, έχοντας ως παρτενέρ τον Ντάντας, με την τριπλέτα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Μπίσεσβαρ.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μπράντον Τόμας.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1083747_i-endekada-toy-paok-epistrofi-ingkason-aoygkoysto-mesa-o-mpisesbar

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Επιστροφή Ίνγκασον - Αουγκούστο, «μέσα» ο Μπίσεσβαρ. Επιστροφή των Αουγκούστο - Ίνγκασον στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Φανέλα βασικού και για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο last dance στο γήπεδο της Τούμπας. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 14, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.