Πρωινός Τύπος (12/9): Να χειριστεί ο Λουτσεσκου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την προαγωγή των νεοαποκτηθέντων στην βασικη ενδεκαδα..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΥΖΑΣ - METROSPORT

Μετά τον Άρη, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Ελσίνκι για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις (Europa Conference League). Επιστρέφοντας έχει νέο ταξίδι, καθώς θα παίξει στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ, πριν υποδεχθεί στην εμβόλιμη αγωνιστική τον Βόλο. Στη σειρά και κλείνοντας αυτός ο μικρός κύκλος πριν από τη νέα διακοπή, θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό σε ένα ακόμη ντέρμπι και στη συνέχεια θα υποδεχθεί την Άιντραχτ, σε ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς. Προφανώς και δεν θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε εύκολη την διαχείριση των όσων υποχρεώσεων προκύπτουν, με δεδομένη την καθυστερημένη μεταγραφική ενίσχυση. Η οποία σίγουρα θα δυσκολέψει τον κόουτς να προετοιμάσει τις νέες σημαντικές προσθήκες και να τις ρίξει αμέσως στη μάχη. Περί αυτού του προβλήματος, τον πρώτο και τελευταίο λόγο ασφαλώς τον έχει ο πολύπειρος Ρουμάνος προπονητής. Στις ικανότητες του οποίου ποντάρουν οι φίλοι του δικεφάλου. Να χειριστεί δηλαδή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την προαγωγή των νεοαποκτηθέντων. Ήδη έχει σχηματίσει άποψη για το πότε και πόσο μπορεί να βοηθήσει ο καθένας.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1120479_proinos-typos-12/9-mporei-kai-senter-o-nikas-oposdipote-xenoi-diaitites-sta

 

Πρωινός Τύπος (12/9): Να χειριστεί ο Λουτσεσκου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την προαγωγή των νεοαποκτηθέντων στην βασικη ενδεκαδα.. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.