Ο Ιβάν, ο Αντρίγια και το νέο συμβόλαιο.Μία από τις υποθέσεις που απασχολούν ήδη τον ΠΑΟΚ

Μία από τις υποθέσεις που απασχολούν ήδη τον ΠΑΟΚ, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Με την υπόθεση ασχολείται προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης, όπως είχε συμβεί και στην προηγούμενη ανανέωση και είναι αποφασισμένος να το τελειώσει γρήγορα.

O 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει τονίσει ότι η προτεραιότητά του είναι να μείνει στην Τούμπα και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ακόμη και μέσα στον Οκτώβριο το θέμα μπορεί να προχωρήσει και να κλείσει, ώστε συνεχίσει απερίσπαστος την προσπάθειά του.

Ο Σέρβος έχει αυτή τη στιγμή ένα συμβόλαιο, που προβλέπει αποδοχές περίπου 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο, με τις δύο πλευρές να γνωρίζουν που πρέπει να κινηθούν για να καταλήξουν σε συμφωνία…

πηγή: FORZA

https://inpaok.com/788005/o-ivan-o-antrigia-kai-to-neo-symvolaio/

 

Αν. Ζίβκοβιτς: Ο «βασιλιάς» των προκριματικών

Κατέκτησε τα περισσότερα βραβεία MVP

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του UEFA Conference League, με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να κερδίζει δίκαια μία θέση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος χρειάστηκε να αποκλείσει τρεις αντιπάλους στα προκριματικά του Conference League, προκειμένου να εισέλθει στους.

Οι «ασπρόμαυροι» αγωνίστηκαν κατά σειρά κόντρα σε Μπεϊτάρ ΙερουσαλήμΧάιντουκ Σπλιτ και Χαρτς, παραμένοντας αήττητοι σε έξι αναμετρήσεις.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε πλουραλισμός στα βραβεία των MVP, σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού, εντούτοις ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κατάφερε να κερδίσει δύο φορές το εν λόγω βραβείο σε έξι αγώνες.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είναι στα καλύτερά του, έχοντας πετύχει ήδη πέντε γκολ σε εννιά επίσημα ματς, όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες μέχρι στιγμής στη σεζόν.

Ο «Zile» ψηφίστηκε δύο φορές από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στα καλοκαιρινά προκριματικά του Conference League.

Συγκεκριμένα, ο Αντρίγια ήταν ο κορυφαίος τόσο απέναντι στην Χάιντουκ Σπλιτ, συγκεντρώνοντας 43%, όσο και στο Τάινκαστλ κόντρα στην Χαρτς, αποσπώντας το 66% των ψήφων του κόσμου.

Οι φίλοι του Δικεφάλου αναγνώρισαν τις καλές επιδόσεις του Σέρβου ποδοσφαιριστή, δίνοντάς του ψήφο εμπιστοσύνης σε δύο από τα έξι ευρωπαϊκά ματς.

Από μία διάκριση MVP έχουν οι Ράχμαν Μπάμπα (Μπεϊτάρ εντός), Γιάννης Κωνσταντέλιας (Μπεϊτάρ εκτός), Χάρης Τσιγγάρας (Χάιντουκ εκτός) και Τάισον (Χάρτς εντός).

https://inpaok.com/787992/an-zivkovits-o-vasilias-ton-prokrimatikon/

Στο μικροσκόπιο οι διεθνείς του ΠΑΟΚ (videos)

Τα πεπραγμένα με τις Εθνικές τους ομάδες

Ολοκληρώθηκαν χθες (10/9) οι υποχρεώσεις των διεθνών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις του Δικεφάλου τις επόμενες ημέρες.

Ο Ράχμαν Μπάμπα και ο Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ είχαν αγώνες τις προηγούμενες ημέρες για τα προκριματικά του Copa Africa.

Ο Γκανέζος δεξιός οπισθοφύλακας είχε αγωνιστεί στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα στην κεντροαφρικανική Δημοκρατία, ωστόσο έμεινε εκτός για τον αυριανό (12/9) αγώνα απέναντι στην Λιβερία.

Όπως ενημερωθήκατε μέσω του INPAOK, o Μπάμπα ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι έτσι έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους και επιστρέφει νωρίτερα για να κάνει εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο Νιγηριανός στόπερ δεν αγωνίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, παραμένοντας στον πάγκο μέχρι το τέλος του ματς. Η Νιγηρία διέλυσε την Σάο Τομέ και Πρίνσιπε με 6-0.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στη βάση τους για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Δράση με «ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον υπήρχε και στα προκριματικά του EURO 2024. Χθες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα οι Αντρίγια ΖίβκοβιτςΚωνσταντίνος ΚουλιεράκηςΚίριλ Ντεσπόντοφ και Τόμας Κεντζιόρα.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε και στα δύο επίσημα ματς της Εθνικής του, στο πρώτο με την Ουγγαρία ως αλλαγή, ενώ στο δεύτερο με την Λιθουανία ως βασικός.

Ο Αντρίγια έχει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στην τελική φάση του EURO, καθώς πλέον η Σερβία βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, ισοβαθμώντας με την Ουγγαρία.

Όσον αφορά τον Κουλιεράκη, ο νεαρός αμυντικός δεν πήρε λεπτά συμμετοχής στη χθεσινή αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» κόντρα στο Γιβραλτάρ. Ο Ντίνος Μαυροπάνος επέστρεψε στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ κι έτσι δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή στο κέντρο της άμυνας ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Βέβαια, είχε αγωνιστεί απέναντι στην Ολλανδία την περασμένη Πέμπτη, κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι στα 20 λεπτά που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο. Η Ελλάδα και ο Κουλιεράκης παραμένουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης στο EURO.

Στον αντίποδα, μοιραίος ήταν ο Ντεσπόντοφ στο παιχνίδι της Εθνικής Βουλγαρίας κόντρα στο Μαυροβούνιο. Στο 61ο λεπτό ο Ντεσπόντοφ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 από την λευκή βούλα, ωστόσο η προσπάθειά του αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Μαυροβούνιου. Πλέον με αυτή την ήττα η Βουλγαρία έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης στην τελική φάση του EURO.

«Έμπλεξε» στο Air Albania η Εθνική Πολωνίας και ο Τόμας Κεντζιόρα. Η ομάδα του Πολωνού αμυντικού του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στα Τίρανα από την Αλβανία, χάνοντας με 2-0.

Ο Κεντζιόρα για ένα ακόμη παιχνίδι αγωνίστηκε για 90 λεπτά, ωστόσο πλέον η Πολωνία δεν έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου, πίσω από Αλβανία, Τσεχία και Μολδαβία.

https://inpaok.com/787996/sto-mikroskopio-oi-diethneis-tou-paok-videos/

Πιάνουν και πάλι δουλειά

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι «ασπρόμαυροι»

Επιστρέφει σε προπονήσεις το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ, μετά το ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή (17/9) και στόχος είναι να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Δικέφαλος μετά από τρεις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς, έχοντας γνωρίσει την ήττα στην πρόσφατη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Πλέον, η προσοχή στρέφεται στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν έναν απαιτητικό αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας και θέλουν να αποσπάσουν τρεις ακόμη βαθμούς στον «μαραθώνιο» της Super League.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του Δικεφάλου, ενώ σταδιακά ξεκινά και η επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών στη βάση τους.

https://inpaok.com/787994/pianoun-kai-pali-douleia-2/

Πρώτος στις… χαμένες ευκαιρίες ο ΠΑΟΚ

Μια διαφορετική διάκριση για τον Δικέφαλο

Μια γερή… γεύση από τη σεζόν 2023-2024 πήρε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του από τις 27 Ιουλίου, όταν αντιμετώπισε την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Δικέφαλος έκανε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, αποσπώντας τρεις προκρίσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ κατάφερε να συγκεντρώσει έξι βαθμούς σε τρία ματς πρωταθλήματος.

Θα μπορούσε να κάνει το απόλυτο στη Super League, ωστόσο πριν τη διακοπή υπέστη την πρώτη του ήττα στη νέα αγωνιστική χρονιά κι έτσι έμεινε στους έξι βαθμούς.

Είναι σημαντικό για τους «ασπρόμαυρους» να έχουν διαθέσιμους και σε ετοιμότητα όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, καθώς η ομάδα θα έχει διπλές υποχρεώσεις κάθε εβδομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ σε δημιουργικό και επιθετικό επίπεδο έχει δείξει σημάδια βελτίωσης συγκριτικά με το τέλος της περσινής σεζόν. Μετά από εννιά αναμετρήσεις έχει καταγράψει 18 γκολ σε όλες τις επίσημες αναμετρήσεις.

Όσον αφορά τη Super League, όμως, ο Δικέφαλος έχει σημειώσει πέντε γκολ σε τρεις αγώνες, αφού δεν σκόραρε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι πως η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πρώτη σε χαμένες ευκαιρίες στη Super League, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας έχουν αξιοποιήσει τις μεγάλες ευκαιρίες τους για να σκοράρουν, ο ΠΑΟΚ έχει καταγράψει ήδη τέσσερις χαμένες ευκαιρίες και βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής κατηγορίας.

Ακολουθεί ο Πανσερραϊκός με τρεις χαμένες ευκαιρίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εννιά ομάδες της Super League δεν έχουν καμία μεγάλη χαμένη ευκαιρία, μετά από τρεις αγωνιστικές «στροφές».

Δείτε παρακάτω τον σχετικό πίνακα της διοργανώτριας αρχής:

https://inpaok.com/787987/protos-stis-chamenes-efkairies-o-paok/

Επιστρέφουν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ

Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους

Τον δρόμο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη παίρνουν οι διεθνείς του ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Ο Ράχμαν Μπάμπα δεν αγωνίστηκε προληπτικά στο φιλικό της Γκάνας, λόγω ενόχλησης που ένιωσε, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο άνετο 6-0 της Νιγηρίας κόντρα στο Σάο Τομέ και Πρινσίπε.

Στην ζώνη της Ευρώπης, ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ πήρε φανέλα βασικού και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ήττα της Βουλγαρίας από το Μαυροβούνιο (2-1), με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ να είναι μοιραίος καθώς αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Φανέλα βασικού πήρε και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λιθουανία, με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται μέχρι το 61ο λεπτό, βλέποντας την ομάδα του να επικρατεί με 1-3.

Βασικός αγωνίστηκε και ο Τόμας Κεντζιόρα στην ήττα-σοκ της Πολωνίας από την Αλβανία (2-0), με τον αμυντικός του ΠΑΟΚ να καταγράφει 90λεπτη συμμετοχή.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δεν αγωνίστηκε στο άνετο 5-0 της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στο Γιβραλτάρ, αφού ο Πογιέτ δεν προχώρησε σε αλλαγές στην άμυνα…

Πλέον, οι διεθνείς του ΠΑΟΚ έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους και επιστρέφουν πλέον στην Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν ξανά στις προπονήσεις του Δικεφάλου.

https://inpaok.com/787981/epistrefoun-oi-diethneis-tou-paok/

Στην τελική ευθεία για την επανέναρξη

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση στον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απόλαυσαν το ρεπό που τους παραχώρησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου την Κυριακή και από την Δευτέρα θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων με φόντο την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα μπουν στην τελική ευθεία για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με την αρχή να γίνεται κόντρα στον Άρη στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League.

Από την Δευτέρα θα αρχίσουν σταδιακά να ενσωματώνονται και οι διεθνείς του ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει στην διάθεσή του έξι ημέρες για να προετοιμάσει τους παίκτες του για την αναμέτρηση με τον Άρη.

https://inpaok.com/787968/stin-teliki-eftheia-gia-tin-epanenarxi-4/


Ο Ιβάν, ο Αντρίγια και το νέο συμβόλαιο.Μία από τις υποθέσεις που απασχολούν ήδη τον ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.