Πρωινός Τύπος (11/9): Προϋπόθεση για να χτυπήσει υψηλούς στόχους ο ΠΑΟΚ ειναι να προστατευτεί η ομαδα από την αμαρτωλή ΚΕΔ και τους επίορκους Έλληνες διαιτητές που υπηρετούν εθελόδουλα μεγαλόσχημους χαλίφηδες.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΖΑΣ - METROSPORT

Για τον ΠΑΟΚ, υπάρχει ένα σκεπτικό, αλλά συγχρόνως και ενα ερωτηματικό. Αν είναι μέχρι τώρα αρκετές οι κινήσεις (οι εξαιρετικές, επαναλαμβάνουμε) ενίσχυσης του ρόστερ, από την στιγμή που θα πρέπει να υπολογιστούν και τρεις αποχωρήσεις βασικών παικτών (Ίνγκασον, Αουγκούστο, Νάρεϊ)? Με δεδομένο φυσικά ότι η ομάδα θα έχει υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, συν το πρόβλημα της απουσίας για υποχρεώσεις στις εθνικές τους ομάδες τριών νεαποκτηθέντων (Σαμάτα, Εκόνγκ, Μπάμπα), σαφέστατα προκύπτει η αναγκαιότητα να αποφασίσει ο Λουτσεσκου αν το ρόστερ χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση απο τους ελευθερους παικτες. Είναι αλήθεια πως αν αντιμετωπιστεί και αυτή η περίπτωση με τη νέα δομή της, η ομάδα με την υψηλή ποιότητα που διαθέτει, θα είναι σε θέση να χτυπήσει υψηλούς στόχους. Ανάμεσά τους και ο τίτλος. Όλα αυτά όμως με την προϋπόθεση να προστατευτεί από την αμαρτωλή ΚΕΔ και τους επίορκους Έλληνες διαιτητές που υπηρετούν εθελόδουλα μεγαλόσχημους χαλίφηδες.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1120172_proinos-typos-11/9-anefarmosto-ayto-poy-thelei-o-marinakis-giati-den-ta-bazei-ki

Πρωινός Τύπος (11/9): Προϋπόθεση για να χτυπήσει υψηλούς στόχους ο ΠΑΟΚ ειναι να προστατευτεί η ομαδα από την αμαρτωλή ΚΕΔ και τους επίορκους Έλληνες διαιτητές που υπηρετούν εθελόδουλα μεγαλόσχημους χαλίφηδες. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.