Ο Αντρίγια ξεχωρίζει και στους αριθμούς.Ο Σέρβος έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν και συνέβαλλε τα μέγιστα προκειμένου ο ΠΑΟΚ να βρεθεί στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

O Σέρβος ποδοσφαιριστής μάλιστα, ήδη ξεχωρίζει στα «ασπρόμαυρα» στατιστικά, καθώς το όνομα του βρίσκεται σε αρκετές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με πέντε γκολ,  αλλά και ο πρώτος σε σουτ έχοντας πραγματοποιήσει 23 (13 εκτός περιοχής-10 εντός).

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είναι δεύτερος σε χρόνο συμμετοχής, πίσω από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι με 793 λεπτά συμμετοχής, είναι… οδηγός στη λίστα με των παικτών με τις πιο εύστοχες σέντρες με 18 στα 29.

Επίσης βρίσκεται στη δεύτερη θέση αναφορικά με τις ασίστ, με δύο, ενώ είναι τρίτος στη σχετική κατηγορία με τα κλεψίματα έχοντας εώς τώρα 27.

https://inpaok.com/787937/o-antrigia-xechorizei-kai-stous-arithmous/

 

Αρχηγός και σέντερ φορ ο Ντεσπόντοφ

Βασικός στην αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο ο παίκτης του ΠΑΟΚ

Η Βουλγαρία αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο εκτός έδρας για τα προκριματικά του EURO 2024.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ σαφώς και βρίσκεται για ακόμα μια φορά στη βασική ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ο διεθνής εξτρέμ μάλιστα φορά και το περιβραχιόνιο της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας στο μπράτσο του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την UEFA, o Ντεσπόντοφ δεν θα αγωνιστεί στα πλάγια, αλλά στην κορυφή της επίθεσης της βαλκανικής χώρας.

https://inpaok.com/787940/archigos-kai-senter-for-o-ntespontof/


Ο Έκονγκ και η «κουλτούρα της νίκης»

Όσα είπε ο στόπερ του ΠΑΟΚ κι υπαρχηγός των Νιγηριανών

Ο Ουίλιαμ Τροστ- Έκονγκ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με την ιδιότητα και του υπαρχηγού, πριν από το παιχνίδι της Εθνικής Νιγηρίας κόντρα στο Σάο Τόμε και Πρίνσιπε, με τους Νιγηριανούς να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ωστόσο ο στόπερ του Δικεφάλου υπογράμμισε πως δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι, τονίζοντας την ανάγκη να δημιουργήσει η ομάδα του μια «κουλτούρα νίκης».

«Ποτέ δεν υπάρχει ένα αδιάφορο παιχνίδι. Όταν παίζεις για τη Νιγηρία είναι θέμα υπερηφάνειας. Είναι μεγάλη τιμή για όλους που βρισκόμαστε εδώ. Θέλουμε να δώσουμε μια καλή εικόνα, να τελειώσουμε τον όμιλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι όπως κάθε άλλο του ομίλου. Θέλουμε να κερδίσουμε, να πάρουμε την πρώτη θέση αλλά και επίσης να καλλιεργήσουμε μια κουλτούρα νίκης στην ομάδα, ενόψει και τον προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επομένως δεν πιστεύω ότι είναι αδιάφορο αυτό το παιχνίδι, και νομίζω ότι όλοι έχετε δει στην προπόνηση τη διάθεση μας. Όλοι είμαστε πεινασμένοι για τη νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ

https://inpaok.com/787917/o-ekongk-kai-i-koultoura-tis-nikis/

Τα νεότερα για Μπάμπα

Η πληροφόρηση για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα (δείτε εδώ), ο Ράχμαν Μπάμπα πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη, με τους Γκανέζους να αναφέρουν πως τον ταλαιπωρεί ένας τραυματισμός, που δεν του δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στο φιλικό της Εθνικής του με τη Λιβερία.

Σύμφωνα με τη νεότερη πληροφόρηση, ο μπακ του ΠΑΟΚ  ένιωσε όντως μια ενόχληση στον δικέφαλο, μένοντας εκτός για προληπτικούς λόγους.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόβλημα με τον Μπάμπα αλλά και το μέγεθος του, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μπροστά τους συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

https://inpaok.com/787918/ta-neotera-gia-baba/

Ο Αντρίγια ξεχωρίζει και στους αριθμούς.Ο Σέρβος έχει ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.