Τι… παίζει με το ΠΑΟΚ-Άρης. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Η διεξαγωγή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη βρέθηκε στον “αέρα” για κάποιες ώρες κατά την διάρκεια της Τρίτης, καθώς η Ελληνική Αστυνομία επικοινώνησε με την Super Legaue ώστε να αναβληθεί η αναμέτρηση, λόγω της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ωστόσο ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή μετά από επαφές ανάμεσα στις δυο ομάδες και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Από νωρίς όταν τέθηκε το θέμα περί αναβολής, οι δύο ομάδες εξέφρασαν την επιθυμία τους να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Κυριακής, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης και μετά την συζήτηση με την Super League ώστε να βρεθεί λύση, έγινε και η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του πρώτου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Από την πλευρά της η αστυνομία ζήτησε την αναβολή του αγώνα λόγω της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ωστόσο φαίνεται πως το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού αλλάζει και δεν δινει… αιτία για αναβολή στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το κυβερνητικό ρεπορτάζ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου από τη Θεσσαλονίκη ή σε κάθε περίπτωση να μην βρίσκεται στην πόλη την ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Αν αυτό συμβεί δεν θα συντρέχει λόγος αναβολής για αυτον τον λόγο πιθανόν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης και θέτει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι από αύριο.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού αναμένεται να γίνει γνωστό αύριο, όταν επιστρέψει από το Στρασβούργο αλλά φαίνεται ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά αφού πέραν των δυο ομάδων και η Λίγκα ηταν αντίθετη στο να αναβληθεί το ντερμπι.

https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/ti-paizei-me-to-paok-aris/

 

Τι… παίζει με το ΠΑΟΚ-Άρης. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.