Ο ανανεωμένος Τσιγγάρας και οι…προσδοκίες. Η επιστροφή στον ΠΑΟΚ και το εντυπωσιακό ξεκίνημα

Ο Χάρης Τσιγγάρας έχει πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν, με τον 23χρονο χαφ να παίζει ακόμη και με…σπασμένο πλευρό, στα καλοκαιρινά προκριματικά του ΠΑΟΚ.

Την περσινή σεζόν, ο Τσιγγάρας δοκίμασε την τύχη του μακριά από τον ΠΑΟΚ, με τον δανεισμό του στην γαλλική Τουλούζ. Ένας δανεισμός που δεν πήγε όπως θα ήθελε -τουλάχιστον αγωνιστικά- για διάφορους λόγους. Σημαντικότερος όλων, το πρόβλημα που αντιμετώπισε στους κοιλιακούς προσαγωγούς και τον ανάγκασαν να περάσει την πόρτα του χειρουργείο για να το ξεπεράσει.

Μετά από μια σεζόν με μόλις 4 συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης ομάδας με την Τουλούζ, ο Τσιγγάρας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ με στόχο να καθιερωθεί. Αυτό τουλάχιστον έδειξε από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας και δημιούργησε τις προσδοκίες για τη φετινή χρονιά. Μια διαφορετική ωριμότητα, η σταθερότητα και οι πολύ καλές επιδόσεις σε προπονήσεις και φιλικά, έκαναν τον Λουτσέσκου να τον…λατρέψει από την πρώτη στιγμή και να τον έχει διαρκώς στα βασικά του πλάνα.

Τελικά, ο Τσιγγάρας αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια -πλην δυο πρωταθλήματος με Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ- για Ελλάδα και Ευρώπη. Βασικός στις 6 από τις 7 συμμετοχές του (475′ συνολικά) και αλλαγή μόνο στο παιχνίδι της Ιερουσαλήμ με τη Μπεϊτάρ. Στον επαναληπτικό με την Χαρτς, μάλιστα, ο 23χρονος χαφ χρειάστηκε να αγωνιστεί ακόμη και με σπασμένο πλευρό.

Και ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί στη γραμμή του κέντρου με τη μεταγραφή του Οζντόεφ και τους δανεισμούς των Μάρκος Αντόνιο και Μεϊτέ, ο Έλληνας χαφ δείχνει για την ώρα να μην έχει να φοβάται κάτι για τον χρόνο συμμετοχής του.

https://www.paok24.com/podosfairo/442415/o-ananeomenos-tsiggaras-kai-oi-prosdokies/

 

Ο ανανεωμένος Τσιγγάρας και οι…προσδοκίες. Η επιστροφή στον ΠΑΟΚ και το εντυπωσιακό ξεκίνημα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.